kopenaccu

Accu Asus FZ50 Prijs in Nederland

kopenaccu | 03 April, 2018 00:19

Bekend om zijn lichtgewicht (2,1 kg) en zijn dun profiel, is de Accu Asus Y581LB een grote ultrabook die is ontworpen voor multimedia/veelzijdig gebruik. Achter de stijlvolle shell omvat het een Quad-Core i7 Lake vernieuwen 8 GB van RAM, wordt ondersteund door een aanzienlijke opslag en een toegewijde mid-range grafische oplossing, de GeForce MX150 instellen. Een mooi mat Full HD IPS-scherm is er om te voldoen aan de liefhebbers van mooie beelden, en niet te vergeten de aanwezigheid van een biometrische lezer, een USB Type-C-aansluiting en voldoende autonomie voor een prijs van minder dan 1000 euro.

ASUS gekozen voor een design eenvoudig en elegant te kleden omhoog zijn Accu Asus P450LDV. De geborstelde blauwachtig grijze romp is versierd met een gouden centrale logo, terwijl het interieur staat in schril met een zilveren laklaag op hetzelfde geborsteld effect contrast. Het chassis bestaat voornamelijk uit aluminium te verzetten tegen een mooie robuuste ondanks zijn slank silhouet (nauwelijks 21 mm). Met een beetje meer dan 2 kg op de weegschaal, de 17-inch kunt laten zich droomt van een beetje van mobiliteit, met name als de globale metingen hebben gedegradeerd met boete (21 mm). Let op de aanwezigheid van een verlicht toetsenbord en de toetsen in de donkere sfeer veel meer merkbaar.

Uitgerust met een zeer kleine accu voor een 17 inch, de Accu Asus Y581LC kunt nog houden ongeveer 6 uur in navigatie Internet met actieve Wifi, is het gemiddelde. Bovendien, de goede kant van een kleine accu is de snelheid van laden: 86% in 1 uur.

De fundamenten van deze ultrabook-grootformaat zijn vele, beginnend met zijn dedicated grafische oplossing dat aan sommige creatieve en casual spelers tegemoetkomt. Inderdaad, in tegenstelling tot de GTX 1050 geïntegreerd in andere configuraties (N705UD), GeForce MX150 hier voornamelijk om de processor te helpen bij de behandeling van sommige programma's profiteren van GPU-versnelling, met inbegrip van video software en of het bewerken van foto's bewerken. Het spel zelf is mogelijk, maar dit is beperkt tot undemanding titels in Full HD. standaard definitie aan de andere kant, de meeste van de titels van de markt moet wenden met middellange details.

De Accu Asus Y581LD nemen vooraan, een niveau van prestaties kunnen overeenkomen met een Quad i5-7300HQ. Inderdaad, de komst van de Quad Core i7 instellen Lake vernieuwen laag verbruik (8e generatie) dit mogelijk maakt omdat het beperkte Turbo, laag energieverbruik en neiging tot warmte macht zal combineren. Dankzij hem en de 8 GB RAM voorstanders van hem, hij vliegt over algemeen gebruik huidige (Internet browsen, Microsoft Office, afspelen van video) en geniet van een grote actieradius voor toewijzingen meer veeleisende (advanced Photoshop, videobewerking). Voor niets te verwennen, zorgt de RAM in voldoende bedrag voor een vloeistof omgeving in multitasking, wat vermenigvuldigen actieve aanvragen en/of de tabbladen op het web.

Opslag op zijn kant bestaat uit een harde schijf 1 TB - 5.400 RPM. Geen SSD gewijd aan het programma, dat nu de PC van zeer waardevolle reactiviteit ontneemt. Accu Asus Y581LDV Met andere woorden, als u nooit aan PC met een dedicated SSD hebt gewerkt, u kunt u zonder probleem tegemoet maar anderen live kan moeilijk zal zijn om terug te keren terug. Nog opmerking dat de capaciteit uitgebreid wordt en dat is geschikt voor een welvoorziene bibliotheek. Goed punt, een locatie M.2 is normaal gesproken vrij om te voegen een SSD later (geen service deur).

De ultrabook doet het vrij goed in Accu Asus FZ50 termen van connectiviteit, ten minste gegeven zijn kleine profiel waarbij stopzetting van de optische-schijfeenheid. Er is een SD kaartlezer, HDMI-uitgang en vier USB-poorten, met inbegrip van USB 3.0 en 3.1 Type-C USB. De nieuwste generatie van Wifi AC (2 x 2) en 4.1 Bluetooth modules zijn ook compatibel met Windows Hello menu evenals een vingerafdruklezer.

Last but not least kiest het scherm voor een definitie Full HD (1920 x 1080 px) zodat de meeste van uw inhoud in High Definition op het grote scherm. Bovendien, Matt behandeling is goed als u in een omgeving werkt zeer helder of terug naar een venster als het zal u toestaan om de gevolgen van verblinding voorkomen terwijl de slab IPS de hoeken van visie opent en zorgen voor een reproductie ware kleuren belooft.

Accu Asus K450JB Snel Leeg Online

kopenaccu | 30 Maart, 2018 06:26

Accu Asus P550LD hield een evenement waarin zij toonde drie nieuwe laptops die net zijn begonnen, of op het punt om te beginnen met de verkoop in Oekraïne. Natuurlijk, de belangrijkste boosdoener was het vlaggenschip gaming laptop Asus rog G703VI, ook hersenschim, die werd getoond op de IFA 2017. Hij was samengesteld uit twee interessante, meer betaalbare modellen FX503 en X570. Maar om te beginnen met een kleine statistieken van het bedrijf. Na de resultaten van 2017, ASUS blijft op de eerste plaats in de verkoop van notebooks in Oekraïne. Heerser ASUS ROG-in de eerste plaats in het segment van $1500. Plus ASUS begon een nieuwe niche te ontwikkelen voor zichzelf, die zij noemt "pseudo-gaming ". In feite zal het eenvoudiger en duidelijker om te zeggen dat deze zijn budget gaming laptops met de "noodzakelijke minimum " voor het spelen niet op de hoogste grafische instellingen en met een aantal compromissen in de vorm van volledig plastic gevallen en zo verder. Dankzij het FX553 model steeg het aandeel in dit segment van 7% naar 26%. In de toekomst ASUS plannen om de omzet te verhogen, zowel in het algemeen en in dit segment. Zoals opgemerkt in het bedrijf, Asus heeft de laagste "Reject " bij het vervangen van het apparaat. Met andere woorden, een zeer klein aantal gebruikers besluiten om ASUS te veranderen naar een ander merk.

En nu over het nieuws.Accu Asus K450CA is een top-end gaming laptop met de grootst mogelijke "gehakt " op het moment, dat is meer geschikt voor desktopvervanging vanwege zijn gewicht en afmetingen: het is uitgerust met een 17,3-inch scherm en weegt 4,7 kg, dus elke dag loopt u met het-genoegen is twijfelachtig. Waarom zo groot en zwaar? De metalen behuizing, in de top-end ijzer met de fabriek overclock, de gestapelde koelsysteem anti-stof koeling, die niet alleen perfect afkoelt, maar ook verwijdert stof en eventuele vuilnis buiten, zodat radiatoren niet verstopt zijn. Vier luidsprekers en een grote batterij op 74 W * h. Hoewel ik denk dat de levensduur van de batterij is veruit niet de belangrijkste indicator van een krachtige gaming laptop.
  
  in de top configuratie zal worden geïnstalleerd Intel Core i7-7820HK 2.9-4,3 GHz met de ontgrendelde multiplier (in een meer bescheiden-i7-7700HQ), videokaart GeForce GTX1080 met overklokken van 1683 tot 1975 MHz, tot 64 GB van DDR4 geheugen 2400 MHz, 2800 MHz. Als een drive kan worden tot 2 x 256 GB PCIe SSD (in RAID0) plus een 1gb SSHD hybride met 8GB cache. Accu Asus K450JN De opties van de vertoning: 17.3 duim IPS FullHD (1920x1080) met steun voor G-Sync 144 Hz of UHD (3840x2160), 60 Hz. keyboard met RGB-backlight.

Er zijn alle noodzakelijke poorten, waaronder RJ-45 en Thunderbolt 3. De onderste verwisselbare paneel u een upgrade RAM en schijven zonder verlies van garantie. De prijs begint vanaf 97 300 UAH.

Laten we nu gaan naar meer betaalbare modellen. Accu Asus K450CC verwijst naar de eerder genoemde "pseudo-gaming " segment en verschillen onderling modellen van een discrete videokaart. De zaak is volledig gemaakt van zwart plastic met een textuur, de vorm is gemaakt zo plat mogelijk voor handig vervoer in een rugzak. Gewicht-2,5 kg, en dikte-2,4 cm. binnen zal worden gebruikt Core i5-7300HQ of i7-7700HQ, videokaart GeForce 1050 of 1060 met 4 of 6 GB GDDR5 respectievelijk RAM-8 GB. Het tweede slot zal vrij zijn, zodat u het zelf toevoegen. Theoretisch is het mogelijk om 32 GB, maar voor dit al te demonteren van de laptop om naar de complete bar. Het scherm is 15.6 inches FullHD, IPS, 60 Hz.

Als een drive kan worden SSD SATA3 256 GB of SSHD voor 1 TB met een cache van 8 GB. In het laatste geval, de M. 2 connector beschikbaar is, waarin het mogelijk zal zijn om een SSD toe te voegen. Er is geen optische drive. Accu Asus K450JB De laptop zal zonder OS worden verscheept om de kosten te verminderen. Het toetsenbord is ook backlit, maar al rood, niet RGB.

Koeling van de laptop met twee koelers, is er een verbeterde modus van de werking van de so fan overboost. De prijs is vanaf 25 000 UAH.

En de laatste nieuwigheid is Accu Asus K450JF , die is gepositioneerd als een model "voor werk en entertainment. " het geval is ook gemaakt van zwart plastic, maar Asus lichtjes vernieuwd het uiterlijk van de turquoise randen en logo. Gewicht-1,9 kg, dikte-2,2 cm. Dit is een 15,6-inch model met IPS-matrix FullHD en Quad-Core Intel Core 8 generatie van de U-serie (i5-8250U of i7-8550U). RAM 8 GB DDR4, graphics-NVIDIA GeForce GTX 1050 op 4 GB.

Als een drive is geïnstalleerd HDD voor 1 TB, in de bovenste versie is toegevoegd SSD SATA3 met een capaciteit van 128 GB. Het toetsenbord is verlicht, is er een vingerafdruk scanner op de touchpad. Er zijn alle noodzakelijke aansluitingen: USB 3.1 type-C gen 1, USB 3.1 type-A gen 1, USB 2.0, microSD, HDMI en RJ-45. Alle configuraties worden geleverd met Windows 10 (ik vermoed dat de Home Edition).

http://kopenaccu.blogs.lalibre.be/archive/2018/03/30/100-beste-kwaliteit-accu-asus-p550ld-1164793.html
http://tblo.tennis365.net/kopenaccu/2018/03/30/accu-asus-k450jn-professioneel-verkoop/
http://blogit.mvlehti.net/kopenaccu/2018/03/30/accu-asus-k450cc-44wh-14-4v-lage-prijs/

 

Accu Asus P750LN

kopenaccu | 21 Maart, 2018 08:15

De Accu Asus P750LN is een veelzijdige 17-inch laptop-to-Destination spel dat begint aan een mooie Full HD mat IPS scherm. Onder een subtiel slanke shell, installeert het een krachtige basis, bestaande uit een Quad Core i5 Kaby Lake, 6 GB RAM-geheugen en een snelle harde schijf van de daaruit voortvloeiende capaciteit. De GeForce GTX 1050 Pascal zorgt voor de speler dimensie en de PC winsten in gemakken dankzij het backlit toetsenbord, de volledige verbinding en het solide chassis. Het is geplaatst op minder dan 850 euro.

Op zoek naar een breder publiek dan de beperkte gamers doel te verleiden, ASUS kiest voor een iets soberder ontwerp dan de gebruikelijke rog serie. De oranje toetsen zijn bijna verdwenen, alleen de letters van het toetsenbord en de draai van het touchpad laten verschijnen een beetje kleur. Bovendien, de romp behoudt zijn hoekige structuur met zijn reliëf tekeningen op het deksel en de draai van het toetsenbord, maar de geborstelde metalen afwerking brengt de elegante touch. Het gewicht en de grootte van de PC zijn heel indrukwekkend, maar nog steeds passen in het gemiddelde van zijn categorie.

Een toetsenbord backlight systeem is nu, maar de rode gloed van de toetsen niet echt in staat om hun leesbaarheid in donkere atmosfeer te verhogen.

Vrij eerlijk voor zijn categorie, zou de autonomie de 4 uren in Internet het doorbladeren met actieve WiFi moeten benaderen.

De prestaties van de Accu Asus P750LP is geknipt voor veelzijdig gebruik. De combinatie van de Quad Core i5 Productnamerrr-kby-xnn-fullfile-lang meer en de 6 GB RAM-geheugen zal inderdaad in staat zijn om de meerderheid van de gebruikers te voldoen, omdat het ondersteunt het gemeenschappelijk gebruik, zoals de meer gulzige toepassingen (videobewerking, lichtgewicht 3D). Het RAM-geheugen in de ondersteuning is niet te veel om een correcte stroom in het spel te geven en een kleine amplitude in multitasking te bieden.

Opening op het spel, is de grafische deel toevertrouwd aan de GTX 1050 Pascal. De laatste kan concurreren met casual/veeleisende spelers en zorgen voor eervolle frequenties in Full HD over een groot deel van de titels van de markt. Krachtiger 20% in vergelijking met een GTX 960M, blijft het een beetje laag in "Ultra " op de nieuwste releases en is geen onderdeel van de kaarten die virtuele werkelijkheid te ondersteunen in tegenstelling tot de GTX 1060 en daarbuiten.

Het scherm behoudt zich een goede verrassing met de aanwezigheid van een IPS slab. Accu Asus R752LDV In tegenstelling tot een TN plaat, meer algemeen gekruist op PC-games van zijn categorie, zal de IPS bieden bredere hoeken van het gezichtsvermogen en meer trouwe kleuren. Dit is nuttig voor degenen die gewend zijn te bewegen op hetzelfde moment als hun karakter tijdens het spelen. Bovendien, de volledige HD-definitie (1920 x 1080 pixels) bij hoge weergave dichtheid maakt het mogelijk om het meeste uit uw multimedia-inhoud in hoge definitie en de anti-reflecterende behandeling is gunstig om de ongemakken in verband met een sterke te beperken Omgevings helderheid en om de werking van het spel te onderscheiden.

Verre Accu Asus P750VP van het afstemmen van de responsiviteit van een SSD, de 1000 GB HDD nog steeds profiteert van een hoger-dan-gemiddelde snelheid van de rotatie (7200 rpm versus 5400 rpm meestal). De winst is gevoelig en de capaciteit is voldoende om het geheel van uw bibliotheek tegemoet te komen met behoud van een goede speelruimte. Over het algemeen, gebruikers die nog niet de gelegenheid gehad om een PC te gebruiken met dedicated SSD zal kunnen omgaan met het zonder enig probleem. Voor anderen, zal het waarschijnlijk moeilijk zijn om terug te gaan. Merk op dat een slot M. 2 (SATA3) is vrij om een SSD te installeren in aanvulling indien nodig.

Tot slot, de verbinding is vrij klassiek met twee video-uitgangen (HDMI, Mini-DisplayPort), een SD-kaartlezer, een DVD-brander en vier USB-type poorten, waarvan er een is nog steeds beperkt door standaard 2.0. Een extra USB type-C poort is voorzien, maar het biedt geen ondersteuning voor Thunderbolt 3. De uitwisseling van gegevens wordt gewaarborgd door de Gigabit Ethernet en de nieuwste versies van draadloze Bluetooth-modules 4.1 en WiFi AC.

Accu Asus R752LB heeft gelanceerd 's werelds dunste en lichtste converteerbare laptop dubbed ZenBook Flip s (UX370). De UX370 is 11.2 mm dun en weegt slechts 1,1 kg, met de nieuwste 8e generatie Intel Core i7-8550U processor met onboard LPDDR3 16gb RAM. De nieuwe laptop is opgebouwd uit een enkel blok van Aerospace-grade 6013 aluminium legering, een materiaal dat is lichter dan de standaard laptop legering, maar 50 procent sterker.

De ZenBook Flip S bevat de nieuwe ErgoLift scharnier dat een precisie-engineered multi-Gear metalen mechanisme functies. Deze scharnier heeft een Dual-Action mechanisme dat liften en kantelt het toetsenbord in de typen positie wanneer het scherm wordt geopend dan 135 graden. De ErgoLift scharnier is onderworpen aan een 20.000-cyclus open-en-Close-test.

De twee USB-c-poorten op ZenBook Flip S ondersteuning van externe 4k UHD displays, Power Delivery en data-overdracht-alle via de omkeerbare, een-way-up USB-C-connector. De meegeleverde mini-dock biedt een HDMI-poort, een USB 3.1-poort, en een USB-C-poort die snel opladen ondersteunt. De apparaten maken gebruik van een hoge capaciteit 39Wh lithium-polymeer batterij die snel opladen technologie ondersteunt en de kosten tot 60 procent in ongeveer 49 minuten.

De Accu Asus R752LD wordt geleverd met een 13,3-inch touchscreen FHD display met een resolutie van 1920x108 pixels met 300nits helderheid en 72 procent NTSC standaard. Het display is ultradunne met slechts 6.11 mm fysieke bezel dat geeft het een 80 procent scherm-to-Body ratio. Met een resolutie van FHD 1920x1080 16:9 en een pixeldichtheid van 330 pixels per inch, deze display beschikt over 178-graden Wide-View technologie. Het touchscreen display ondersteunt ook een actieve Stylus, zoals de ASUS pen.

Voor verbeterde beveiliging, ZenBook Flip S is uitgerust met een vingerafdruksensor aan de zijkant. Asus Smart gebaar maakt maximaal vier vingers gebaren in Windows 10. Het touchpad bevat Palm-afwijzing technologie en handschrift ondersteuning.

ZenBook Flip S ondersteunt de nieuwste functies in Windows 10 inclusief Cortana, de slimme nieuwe Voice-Controlled Personal Digital Assistant; Windows hello voor gemakkelijke en veilige biometrische login; Windows inkt voor intuïtieve tekening, schetsen en aantekeningen met een stylus; en moderne standby voor near-instant hervatten vanuit de slaapstand. De ASUS Zenbook Flip UX370 zal beschikbaar zijn aankoop aan alle retail partners in India voor RS 1, 30.990.

 

Accu Asus Eee PC R011CX

kopenaccu | 20 Maart, 2018 00:46

Gaming laptops zijn een verworven smaak, en niemand weet het beter dan de ASUS. Verantwoordelijk voor enkele van de meest berserk aanbod in de markt, het bedrijf heeft geprobeerd om de filosofie van het verstrekken van hardcore rekenkracht in visueel aangenaam schelpen voortzetten. Niet lang geleden, onthulde de ASUS drie nieuwe modellen voor mensen op zoek naar een geschikt gokkennotitieboekje tegen een prijs die niet het smeden van een gat in hun portemonnee. De Accu Asus Eee PC R011CX held editie is een van de nieuwe middenklasse modellen die we onze handen op. Warped in een aandacht-zoekende shell deze gaming notebook packs in sommige ernstige silicon spier – een 7e generatie Intel Core i7-processor, een 6GB NVIDIA GTX 1060 aparte GPU en een 15.6-duim 120Hz weergeven – alle voor Rs 1,49,990. Is het een goede inzet voor zijn prijs? Laten we graven in.

De Accu Asus Eee PC R051PEM held editie opdrachten een premium prijskaartje over laptops die gewoon met genoeg vuurkracht doen kunnen om aan de behoeften van een leek. Daarom is de bouwkwaliteit van een premie verwachting uit de doos, die we blij om te zeggen zijn, wordt geleverd. De held Edition sport de gebruikelijke plastic clamshell-ontwerp gevonden in gaming laptops binnen de categorie. Het tips de weegschaal op een geclaimde 2.5Kgs, dus het maken van een zware laptop door alle normen.

ASUS, echter heeft gegeven de held editie een ontwerp dat is gebonden aan de oogbollen tekenen op een e-sports evenement. Het deksel huizen scherpe kreukels en hoeken, samen met een subtiele vinyl die zorgt voor een afbeelding die deze notebook leveren kan wanneer de vlag wordt afgezien. Alsof dit niet genoeg was, ging de Accu Asus Eee PC R011PX op te nemen een gloeiende 'rode' ROG-logo op het deksel, waardoor deze laptop cool moeiteloos. Het enige nadeel hier is echter dat de deksel niet stevig genoeg.

De interieurs zijn gelijkmatig afgestemd op de koele exteriors als goed. Een full-size QWERTY-toetsenbord met RGB-achtergrondverlichting staart recht voor je. Zoals met de meeste gaming laptops, kunnen de achtergrondverlichting volgens iemands smaak worden aangepast. Het toetsenbord belicht alle sleutels die relevant zijn voor gamers op een subtiele manier.

We hielden de plaatsing van de directionele sleutels, dat naast de andere toetsen ligt. Accu Asus Eee PC R051PX heeft ook zorgde ervoor dat de audio besturingselementen worden verzorgd door speciale knoppen op de bovenkant-het volume aanpassen van sleutels samen met de sleutel van de microfoon-doden en een speciale sleutel voor ASUS' Gaming centrum toepassing is wat je hier krijgt. Het dek draagt ook het scherpe ninja-achtig thema van het deksel.

Het trackpad heeft een grote oppervlakte, die geschikt is voor het navigeren door de virtuele werelden zonder gebruik te maken van meerdere klikken. Het trackpad is nauwkeurig en is compatibel met alle Windows 10 navigatie gebaren. Echter, als u wilt dat de volledige immersive gokkenervaring, dan een dedicated gaming muis is wat wij zou adviseren.

Een gaming laptop moet nagel in de afdeling van de weergave en ASUS heeft prijzenswaardig werk verricht voor het zelfde met de Strix held editie. Er is een 15.6-duim LCD LED-backlit beeldscherm dat foto's met een resolutie van 1920 x 1080 pixels maakt — een zou verwacht hebben dat een 4K-display, maar toch.

De display beschikt over goed dynamisch bereik met indrukwekkende contrasten en brede kijkhoeken. Accu Asus Eee PC R051BX Helderheidsniveaus zijn goed ook-het kan krijgen in veeleisende situaties heel helder en afdalen naar echt lage niveaus voor gebruik in donkere omstandigheden. Wat de regels, echter is de 120Hz refresh rate, wat voor een vloeiende multimedia-ervaring zorgt. Dus niet meer stotteren displays die uw visie irriteren.

Zoals gezegd, is de Strix held editie een midrange gaming laptop. Daarom kunnen de specificaties die je op dit ene bijna worden aangeduid als beestachtige. Hier is een overzicht van wat er in zit:

Met dergelijke staat lef heeft de Accu Asus Eee PC R051CX held editie genoeg vuurkracht om te gaan met alles wat die u bij het werpen. Of het laatste grafisch-intensieve FPS titels of spellen van het Internet-based Multiplayer Online Battle Arena (MOBA), kan de Strix held editie alles verslinden. We hebben geprobeerd uit een bos van moderne resource-intensieve titels zoals Forza Motorsport 6 Apex, Forza Motorsport 7, Need For Speed terugverdientijd en Battlefield 1. De meeste van hen liep op 'High' instellingen op een consistente 60 frames per seconde, die op gelijke voet met de prestaties die men van een gaming laptop voor deze categorie verwachten kan. Dial-up de instellingen verder en u kon verwachten frame druppels.

ASUS heeft opgebouwd in een aantal handige softwarefuncties hier. ASUS' Gaming centrum is uw one-stop-shop voor alle gegevens over de prestaties van uw systeem en de opties tweaken de RGB verlichting, gepresenteerd in een koele grafische interface. Andere ASUS vooraf geladen toepassingen te tweaken van de audio-instellingen en netwerk beheer van het verkeer zijn ook aanwezig.

De audio-afdeling op deze laptop is echter triest. De ROG Strix held editie ondanks al haar software tweaken moerassen neer slecht in de audio-afdeling. De side-firing luidsprekers zijn gewoon fatsoenlijk genoeg voor YouTube binge-watching. De twee 3,5 Watt side-firing luidsprekers zijn niet goed genoeg voor gaming behoeften met hun vochtige en holle audio kwaliteit. Het is raadzaam om externe luidsprekers of een goede hoofdtelefoon voor de beste resultaten.

https://note.mu/kopenaccu/n/ndea5308e1420
https://nycteachers.com/accu-asus-eee-pc-1215pn-nieuwe-en-goedkoopste
https://okmusic.jp/news/253600

Accu Asus R451LA

kopenaccu | 16 Maart, 2018 05:31

Wanneer je veel onderweg bent om bijvoorbeeld presentaties te geven, heb je een veelvoud aan opties om de presentatie te tonen. Mini-projectoren bijvoorbeeld, of een oude vertrouwde USBstick. Je bent dan echter afhankelijk van andermans oplossingen, iets wat niet het geval is wanneer je op pad gaat met een eigen notebook en de Accu Asus K451LA .

De ASUS ZenScreen MB16A is een mobiele monitor met een diagonaal van 15.6-inch die je aansluit via USB. Het display is voorzien van een IPS-paneel een resolutie kent van 1920x1080. Bij de ZenScreen wordt ook een smartcover geleverd waarmee je het display kan beschermen en die je tevens tot standaard kunt vouwen. Zo kun je het display dus rustig neerzetten terwijl je een presentatie geeft, of desgewenst kan iemand het display in handen nemen terwijl je vanachter je notebook een en ander verduidelijkt.

Accu Asus K451LB De behuizing is bijzonder stevig, iets wat je mag verwachten van een mobiel display. Toch leidt dit niet tot een ‘bulky’ behuizing. In plaats daarvan is het ASUS gelukt om het apparaat slank te houden met een gewicht van om en nabij de 780 gram, terwijl het device toch redelijk groot is. Qua dikte is het apparaat ongeveer 8mm dik. Dat maakt het een aantrekkelijk tweede display om overal mee naartoe te nemen. Immers, heb je ruimte voor een notebook, dan steek je dit scherm er zo bij.

Wat functies betreft heb je niet veel opties, maar laten we eerlijk zijn: die heb je ook niet nodig. Dit display repliceert enkel het scherm van het device waarop je de ZenPad hebt aangesloten en meer niet. Het scherm kent dan ook geen touchbediening, iets waar de form factor van de ZenPad wel een beetje naar hint met een uitnodigende tabletvorm. Wel kun je, met behulp van wat software van ASUS, automatische rotatie op het device activeren. Presentaties kunnen dus zowel in landschapsmodus als portretmodus gegeven worden, wat prettig is wanneer je veel informatie in de lengte kwijt wil.

Leuk is dat Accu Asus K451LN ook heeft gedacht aan mobiele werkers die het display als tweede scherm gebruiken en wellicht langere tijd werken op het display. We noemden al de rotatiefunctie waarbij de portretmodus erg prettig is om langere teksten te lezen. Dat kan absoluut, want ASUS heeft anti-flickertechnologie in het display gebouwd. Tel daarbij de low blue light feature op en je hebt een prima scherm om continu op te kunnen werken.

Als we een minpunt moeten noemen is het wel het ontbreken van een accu en wellicht een extra optie om bijvoorbeeld draadloos te kunnen casten. De afwezigheid van deze zaken is wel te verklaren. Zo is het ontbreken van een accu de reden dat het device zo slank en licht is ondanks zijn omvang. Wel trekt het je notebook wat sneller leeg, maar dat wordt weer beperkt door het ontbreken van extra functies zoals draadloos casten. Wat ons betreft dus een prima concessie.

Wanneer je veel reist en toch een tweede monitor wilt hebben om op te werken of om bijvoorbeeld presentaties op te geven, dan is de Accu Asus R451LA een prima optie. Veel functionaliteiten heb je niet tot je beschikking, maar die heb je ook niet nodig als je slechts een tweede display wilt hebben.

ASUS heeft de ProArt PA32UC, een professionele 32-inch IPS 4k UHD monitor uitgerust met 100000000:1 Thunderbolt 3, Asus Smart contrast ratio (ASCR) en 178 graden kijkhoeken. De ProArt PA32UC heeft Ultra HD Premium certificering en biedt een meer realistische HDR ervaring dankzij de mogelijkheid om 1000 cd/m2 van de helderheid te produceren. Het dekt ook 85% van de REC kleurbereik. 2020, 99,5% Adobe RGB, 95% DCI-P3 en 100% sRGB voor professionele videobewerking.

De geavanceerde Accu Asus R451LB kalibratie technologie zorgt voor een uitstekende chromatische nauwkeurigheid met een 14-bits interne tafel en uniformiteit testen met 5 × 5 en 3 × 3 matrices. Bovendien, als fabriek gekalibreerd met een precisie  E < 2 en is gecertificeerd voor Windows en Mac OS, de ProArt PA32UC is een perfecte monitor voor grafisch ontwerpers, fotografen of elke gebruiker die wil hebben uitzonderlijke chromatische nauwkeurigheid. Extreem contrast en hoge chromatische trouw

De Accu Asus R451LN is uitgerust met een 138 dpi 4k UHD (3840 x 2160) paneel met schermruimte 3 keer groter dan Full HD monitoren met een vergelijkbare grootte. Bovendien, het overtreft de industrie normen op grote schaal als het betrekking heeft 85% van de REC kleurbereik. 2020, 99,5% van Adobe RGB, 95% van DCI-P3 en 100% van sRGB. De ProArt P32UC maakt gebruik van 14-bits kleur te produceren 1.700.000.000 kleuren en ondersteunt gamma-waarden van 2,4, 2.2, 2.0 en 1.8 tot gladder en meer natuurlijke gradaties tussen de tinten te bieden.

De Accu Asus R453LA is in de fabriek gekalibreerd met een toonaangevende chromatische nauwkeurigheid ( E < 2). Elke monitor wordt geleverd met een rapport van de kalibratie niveaus 63, 127 en 255, en heeft geavanceerde grijswaarden tracking technologie die ervoor zorgt dat het eindresultaat is precies hetzelfde als de afbeelding weergegeven op het scherm. De PA32UC heeft ook 95% uniformiteit compensatie om de helderheid schommelingen en Chroma te voorkomen in verschillende gebieden van het paneel. Diepe zwarten en helderder wit

De ProArt PA32UC heeft Ultra HD Premium certificering, de industrie HDR standaard. Ontworpen om het contrast tussen de helderste en donkerste delen van de beelden te accentueren, HDR-technologie biedt een ongelooflijke mate van duidelijkheid en detail. Het paneel met ASUS LED-technologie van de PROART PA32UC omvat 384 LED-zones en is geschikt voor het produceren tot 1000 neten van helderheid aan de diepste zwarten en helderste blanken aan te bieden.

De ProArt PA32UC bevat twee USB-C-poorten met Thunderbolt 3-technologie die de overdracht snelheden ondersteunt tot 40 GB/s, evenals DisplayPort en USB 3.1 met 60 W voeding. Aldus, kunnen de gebruikers in reeks twee 4k UHD monitors verbinden gebruikend één enkele haven op de computer.

http://kopenaccu.cuisine-spirit.com/accu-asus-k451la-297992.html
https://tablo.io/kopenaccu/accu-asus-k451lb
http://www.nellanotizia.net/scheda_it_65125_Accu-Asus-K451LN-_1.html

Accu Asus A550ZA

kopenaccu | 11 Maart, 2018 06:48

Accu Asus A550ZA heeft iets van een gemengde record als het gaat om haar laptops. Terwijl velen van hen hebben bewezen dun, ondermaatse teleurstellingen, anderen-zoals de ZenBook UX330UA – hebben rustig onder de indruk ons met een gezonde mix van prestaties en waarde.

De Asus ZenBook 3 Deluxe is een vervolg op een dergelijke machine, de ZenBook 3. Met een groter scherm, meer poorten en een handvol andere verbeteringen, is de ZenBook 3 Deluxe een premie ultrabook met ontwerpen op de ontzetting van het graag van de Dell XPS 13 en de MacBook Pro als koning van de heuvel. Maar heeft het wat duurt het te onderscheiden van de menigte? ASUS heeft iets

Terwijl de meeste fabrikanten voor een ingetogen, zakelijk zwart of zilver kleurenschema kiezen, Asus heeft gedaan het tegenovergestelde, gevelbekledingen de ZenBook 3 Deluxe in een rijke, Nachtblauw chassis met gouden details.

Niet alleen is dit aanzienlijk meer opvallend dan andere, meer gebruikelijke kleurenschema's, het maakt ook het apparaat doorgedreven extravagante zonder het gevoel niet zo opzichtig als een goud of rose-goud afwerking.

Het is een zeer aantrekkelijke chassis, maar helaas, het ontwerp niet als premie in andere aspecten. Accu Asus A550ZE De bouwkwaliteit is iets plastic-, met name rond de toetsenbord-surround en het aluminium chassis voelt niet zo stijf of stevige als we zouden willen.

Het nadeel is echter dat er nog steeds mooi draagbare. Het is een beetje dikker en zwaarder dan de reguliere ZenBook 3 – weging 1.1kg en meten van amper 13mm dik – maar het is niet een enorme toename. Het is niet heel de lichtste, dunste laptop rond, maar het is een van de meer lichtgewicht 14 in laptops die we hebben gezien, en het is gemakkelijk slank genoeg om rond te dragen alle dag zonder gevoel gebukt.

Zoals vaak het geval met Asus' laptops, niet het toetsenbord is een bijzonder hoogtepunt. Hoewel feedback redelijk helder en nauwkeurig is, de diepte van de reizen is niet bijzonder bevredigend, en de toetsen hebben een enigszins bouncy gevoel om hen tijdens het typen. Ze zijn in ieder geval wel met achtergrondverlichting en de toetsen zijn groot en goed verdeelde genoeg om te voorkomen dat typefouten.

Het trackpad is ook goed, met een effen glas oppervlak en multi-touch ondersteuning. Accu Asus FX50JX Het is niet zo expansieve als sommige van zijn rivalen, maar er is voldoende ruimte om te navigeren zonder gevoel overdreven beperkt.

Op het eerste gezicht, is het display uitstekend. De randen van het scherm zijn amper 7,5 mm en terwijl ze niet helemaal zo flinterdunne als die op Dells uitstekende InfinityEdge displays, het zorgt ervoor dat het scherm voelt mooi en expansieve. Het staat ook Asus te knijpen een 14 in weergeven in een relatief petite frame en we nooit gevoeld uitgehongerd van ruimte op het scherm tijdens het gebruik van de ZenBook.

Een andere aardige aanraking is dat het 1080p-scherm is beschermd door het Corning Gorilla Glass 4 – iets wat je niet vaak op laptops zien. Accu Asus Y481CC Dit betekent dat het zal worden beschermd tegen druppels en krassen, tot op zekere hoogte.

Helaas, de daadwerkelijke beeldkwaliteit is niet zo rooskleurig. Ondanks de fabrikant beweert dat het betrekking heeft op 100% van de sRGB-gamma, onze tests alleen toonde een dekking van 84%, wat teleurstellend is middelmatig. We vonden blues en geel te worden oververzadigd, terwijl de rood en greens neiging om onderverzadigde worden. De maximale helderheid van 307cd/m2 is ook enige gemiddelde en kan niet omgaan goed onder heldere lichtomstandigheden, vooral omdat er geen anti-schittering ofwel coating.

De Accu Asus FX50J is niet precies een traag als het gaat om prestaties; onze test-eenheid was een 7e-gen Core i7-7500U-processor, een van de meer krachtige laptop chips Intels verpakking. Dat is gekoppeld aan een vlezige 16GB van RAM, die een solide score van 50 geleverd in onze prestatiebenchmarks - voor context, dat dezelfde uitslag als de Dell XPS 13, en maar net achter de Lenovo ThinkPad X 1 Carbon. Terwijl dat is niet helemaal zo indrukwekkend als sommige van de scores worden pijnigde tot door laptops met Intels nieuwste koffie Lake processors, is het nog steeds omhoog daar met het neusje van de zalm ultrabook.

Levensduur van de batterij was echter minder inspirerend. We zouden iets in deze klasse om een volledige werkdag doorkomen zonder te hoeven opladen back-up, maar na het bereiken van een teleurstellend 6hrs 16mins in onze tests van de batterij die u wordt geadviseerd te houden van de ZenBook lader handig als je het Bureau weggaat te kunnen verwachten. Gelukkig, als jij run je kunt van de ZenBook fast-opladen mogelijkheden te geven het een snelle oplaadbeurt.

Als met elke ultra-dunne notebook moest de ZenBook 3 Deluxe offeren allermeest naar de havens op het altaar van slankheid. Gelukkig, Accu Asus FX50JK heeft upped het aantal poorten via de schamele enkel USB-C poort gezien op de oorspronkelijke ZenBook 3 en nu biedt drie USB-C-poorten. Twee zijn ThunderBolt 3-ingeschakeld, zodat ze ter ondersteuning van de video-uitgang en een snellere snelheid van gegevensoverdracht naast levering van de macht, terwijl een slechts een eerste generatie USB 3.1-poort is.

De Asus ZenBook 3 Deluxe is een mooie grote laptop, met een aantrekkelijk design, sterke prestaties en een handvol van handige functies. Accu Asus Y481VC Er is echter een nogal groot en lelijk vlieg in de zalf: de prijs.

Voor de top-end configuratie, de ZenBook 3 Deluxe is meer dan £1400- en dat wordt exclusief BTW. Voor dat geld, kunt u oprapen een mid-level MacBook Pro of een ThinkPad X 1 Carbon, die beide een meer bevredigende gebruikerservaring bieden.

De ZenBook 3 Deluxe is een goede laptop. In feite, is het een van de betere apparaten die Asus heeft opgeleverd in termen van stijl en functionaliteit. Helaas, die nog niet rechtvaardigen een dergelijke extortionately hoge prijs; zo goed als is het, er is gewoon geen reden niet te gaan voor een meer verstandig geprijsde concurrent.

 

Accu Asus Zenbook U500VZ

kopenaccu | 03 Maart, 2018 04:04

Onze eerste indruk als we de Accu Asus Zenbook U500 Unboxed was, "Goh, dit ziet er een stuk als de ASUS Zephyrus." De geborstelde metalen afwerking is een spugen beeld van de laatste, met alles van dezelfde afwerking aan de Chrome-logo. Enkele belangrijke verschillen zijn de richting waarin de geborstelde afwerking loopt; de Zephyrus afwerking heeft een 45 ° geborsteld textuur op de bovenste helft van de laptop en een 90 ° textuur loopt verticaal. De Strix is ook gesplitst in het midden door een diagonaal accent, maar de geborsteld metaal bias loopt op 45 ° op beide porties.

Onze enige gripe met de afwerking is dat vingerafdrukken en vlekken gemakkelijk verschijnen na normaal gebruik. Dit is een symptoom alle metalen afwerkingen aanwezig, en de Strix is geen uitzondering. Ten slotte heeft de Strix "Republic of gamers" gedrukt in een subtiele, bijna onopvallende zwarte op de bodem van het deksel, terwijl de Zephyrus heeft gedrukt in het wit.

Evenzo, de Strix heeft een reflecterende chroom rog logo aan de rechterkant van het deksel. Accu Asus Zenbook U500V Wanneer het systeem wordt aangedreven, zal de rode LEIDENE verlichting van achter het Chroom voortkomen. Het belangrijkste verschil is het patroon, of liever het gebrek daaraan, dat schijnt door het logo. De led's van de Strix geven een solide licht door het Chroom logo, terwijl het Zephyrus-logo met een pindot patroon schijnt. Sprekend van LEDs, heeft het diagonale accent van Zephyrus een traliewerk waarvan de extra rode verlichting uitzendt; het diagonale accent van de Strix heeft geen verlichting.

De oppervlakte rond de input apparaten is opgebouwd uit plastic, net als op de GL502, maar de geborsteld-en-diagonaal esthetische van het deksel maakt zijn weg hier, als goed. De diagonale rand begint van de hoogste linkerhoek en beëindigt bij de bodem juiste hoek. Boven de diagonaal, het plastic oppervlak is voorzien van een geborsteld textuur, terwijl het oppervlak onder de diagonale rand is glad. Als gevolg hiervan, de vlekken en vingerafdrukken niet opdagen net zo gemakkelijk op de rechterbovenhoek gedeelte van het plastic oppervlak, maar zijn heel prominent op de onderste linker helft.

De Accu Asus Zenbook U500VZ is bedoeld om tegemoet te komen aan de massa-markt kopers, zodat u geen extravagante functies vinden achter het display. Het beschikt over een 15,6-inch Full HD (1920x1080) mat IPS display. Dat is het; geen G-Sync-technologie, geen hogere refresh rate, en geen snellere responstijd. ASUS biedt modellen met genoemde functies, maar je zult moeten vork uit extra geld voor hen. U twee extra beeldschermen aansluiten via de HDMI 2,0-poort en de Mini DisplayPort 1,4-uitgang.

De Strix beschikt over een standaard schaar-switch toetsenbord met goed verplaatste toetsen. Bovendien, het toetsenbord bevat een aantal pad, die sommige laptop leveranciers weglaten uit hun 15,6 "modellen. We merkten niets bijzonders over de sleutels; ze zijn comfortabel te typen met, voor het grootste deel. De enige gripe hebben we met dit is de spatiebalk, die is gevormd op een zodanige wijze dat het drukken met je rechterduim kan worden ongemakkelijk. Dit is een kleine Nitpick, echt waar. Accu Asus Zenbook UX51 We hebben ook gemerkt dat de bijgewerkte Strix heeft zijn Power-knop los van het toetsenbord in plaats van ingezet als een sleutel op de rechterbovenhoek.

De functietoetsen zijn ingesteld op de volgende: F1 dempt de audio, F2 via F4 aan te passen Media afspelen, F5 schakelt tussen auto en overboost fan modi, F6 zet het scherm om te slapen, F7 en F8 aan te passen helderheid van het display, F9 opent het project menu, F10 schakelt touchpad functionaliteit, F11 zet de Strix om te slapen, en F12 schakelt vliegtuigmodus. Bovendien, het raken van FN plus de pijlen omhoog en omlaag zal aanpassen van het toetsenbord backlight helderheid. Tot slot, FN en NumEnter opent de rekenmachine.

Als je hebt gelezen een van onze vorige Accu Asus Zenbook UX51V laptop reviews, zou u vertrouwd zijn met eigen bedrijf rog gaming Center software, die u toestaat om instellingen aan te passen en de middelen te controleren in een oogopslag. Op de hoofdpagina worden statistieken weergegeven, zoals temperaturen, kloksnelheden, opslag gebruik en geheugengebruik.

Het eerste lusje onder gokken centrum lanceert rog Aura kern, die u toestaat om de RGB backlighting gevolgen van het toetsenbord aan te passen. Accu Asus Zenbook UX51VZ Er zijn twee modi om uit te kiezen. Alle toetsenbord zet alle sleutels tot een enkele kleur. Van hier, u de kleuren statisch houden, de kleuren toestaan om in en uit te ademen, of door het RGB spectrum te fietsen. Met de modus multi-zone splitst u de kleuren van het toetsenbord in drie secties. U de verlichting van elke sectie aan om het even welke kleur in het RGB spectrum aanpassen terwijl de backlight niveaus statisch houden of hen plaatsen om te ademen.

Gaming Center heeft extra tabbladen voor functies en toepassingen. De ventilator overboost tab schakelt tussen auto en overboost-modus, die CPU en GPU ventilator snelheden aan te passen. Sonic radar overlays een radar in het spel dat u helpt lokaliseren waar geluiden vandaan komen, wat handig is bij het spelen tegen vijanden. Sonic Studio u audio-en opname-instellingen aan te passen. Tenslotte, ziedaar ' te Vlug-Barkas Binnenweg voor GeForce ondervinding voort naar de zitvlak vlak. Extra knoppen in de HUD gaming Center u de rog toets, Windows-toets, en touchpad functionaliteit te schakelen.

 

Accu HP 756481-241 Professioneel

kopenaccu | 03 Januari, 2018 01:00

 

Microsoft kondigde kortgeleden aan dat het in 2018 voor het eerst komt met laptops die op ARM-processoren draaien. De eerste modellen zijn al aangekondigd, maar laten voorlopig nog even op zich wachten. Dat maakt het extra verrassend dat een van de apparaten al goedgekeurd is door de Amerikaanse FCC.

Het gaat om de Accu HP 800049-001, een laptop die moet draaien op de Qualcomm Snapdragon 835 processor. De verwachting is dat het apparaat op zijn vroegst in de lente van 2018 uitkomt en dat lijkt nu bevestigd te zijn. HP zal naar het schijnt wachten tot Microsoft klaar is met Redstone 4, de eerstvolgende grote update van Windows 10. Die update moet in de loop van maart of april 2018 uitgebracht worden.

Mede door het rapport van de FCC en eerdere berichten, is al een hele rits specificaties bekend. Het gaat om een apparaat dat draaiende gehouden wordt door een Qualcomm Snapdragon 835-processor en ook voorzien is van een mobiele chip. Daardoor zou je dus overal verbinding moeten kunnen maken met het internet.

De Accu HP 800050-001 is lichter dan een iPad Pro en weegt slechts 698 gram. Het apparaat is ook erg dun: 6,9 mm op zijn dikste punt. Daarnaast heeft het apparaat een 12-inch Full HD scherm met Gorilla Glass 4 – en kan het dus wel tegen een stootje. De Snapdragon-processor heeft verder acht gigabyte aan werkgeheugen en de gebruiker beschikt over een opslagcapaciteit van 256 gigabyte.

HP voorziet de Envy x2 ook nog van speakers van Bang and Olufsen, een USB Type-C ingang, een SD-kaartingang en een camera aan de achterkant met dertien megapixelsensor. Afgezien daarvan is er overigens ook nog een stylus die wordt meegeleverd.

Vaste computers zijn helemaal terug van weggeweest. En voor wie op zoek is naar een mooie stijlvolle oplossing komt Accu HP 756746-001 met de Envy Curved All-in-One.
Hardware: HP Envy Curved All-in-OneHet belangrijkste van een computer is natuurlijk wat er in zit, maar het oog wil ook wat. En op dat vlak scoort de HP ENVY Curved 34 zeer hoog. Op de stroomkabel na is deze All-in-One verder geheel draadloos te gebruiken. De muis werkt op AAA-batterijen en het toetsenbord op een accu.

Het toetsenbord van de ENVY werkt zeer fijn, met een goede actie en heeft, net als de rest van het systeem, een mooi design. Los van deze All-In-One zelf stimuleert HP met de computer een draadloos kantoor. De voet is namelijk ook te gebruiken als draadloos oplaadplatform.

Maar deze Accu HP 800009-241 Curved All-In-One is niet alleen een mooi stukje design, het interne deel mag er ook wezen. De computer draait op 16 GB ramgeheugen in twee geheugenslots, een 2.9 GHz quadcore processor en is uitgerust met een 256GB ssd en een harde schijf met 1 TB opslagruimte.

De computer draait op de 64 bit Windows 10 Home edition. De Accu HP 800010-421 komt met een groot 34 inch beeldscherm met een verhouding van 21:9. Dit maakt het scherm ideaal voor cinematische films en uiterst geschikt om meerdere programma’s naast elkaar open te hebben staan. Om het kijkgemak te vergroten is het scherm lichtelijk gebogen wat, na een paar minuten wennen, heerlijk werkt. Alleen voor professionals waarvoor rechte lijnen essentieel zijn is het wellicht wat minder geschikt, maar voor ieder ander is het scherm een genot om te gebruiken.

Het scherm is te gebruiken met verschillende modi om in elke situatie zo efficiënt en comfortabel mogelijk te zijn. Overigens kan het scherm 99 procent van het sRGB-kleurenspectrum weergeven en is het prima te gebruiken voor het fotobewerking. Uiteraard zijn de meest gebruikte beeldinstellingen nog geheel naar smaak aan te passen.

Het beeldscherm is geen 4K-scherm, maar de grafische kaart en processor zijn wel krachtig genoeg om 4K af te spelen, dus als je nog een ander beeldscherm op deze Accu HP 756481-241 aansluit kan je wel 4K-content bekijken en bewerken zonder haperingen. De HP ENVY Curved mag dan een All-In-One zijn, soms zal je er toch iets op moeten aansluiten. Op hierin te voorzien is het apparaat uitgerust met Bluetooth 4.0, 4 USB-3 poorten, 1 USB-thunderbolt aansluiting, 1 hdmi-in- en 1 hdmiuitgang. Ook is de All-In-One uitgerust met 3-in-1 geheugenkaartlezer die sd-, sdhc- en sdxc-kaarten kan lezen.

Het systeem is uitgerust met Bang & Olufsen-speakers die een werkelijk prachtig geluid leveren. Een mooie, volle bas, kraakheldere details en een fijne warme klank komen uit de speakerbalk die op de voet te vinden is en het luisteren van muziek en het kijken van een film is hiermee echt iets om naar uit te kijken. Het volume is in te stellen via een ingevallen aanraakgevoelige cirkel op de voet van het systeem waardoor je met een luxueuze touch heel precies het volume kan bepalen.

Voor iedereen die op zoek is naar een groter en krachtiger systeem dan een laptop is deze HP ENVY Curved een prachtige oplossing. Met de HP ENVY Curved 34 heb je met recht een All-in-One om jaloers op de worden.

https://hacknote.jp/archives/32558/
https://www.langmanual.com/post/2549326

 

44Wh 14.4V Accu Asus x550v series Lage Prijs

kopenaccu | 01 December, 2017 01:50

Apple lijkt het monopolie te hebben op luxe, krachtige laptops met haar MacBook Pro. Accu Asus x550v series probeert hieraan te knabbelen met de nieuwe Zenbook Pro UX550. Een 15,6 inch laptop met top specificaties, een prijs van zo’n 2000 euro en een gewicht van maar 1,9 kilo. Is hij beter dan een Mac? Dat hebben we uitgezocht.

De Accu Asus x550ca series is een chique verschijning. Door zijn zwarte kleur oogt hij minder bling dan zijn bekende concurrent. Je ziet dan ook niet direct dat dit een bijzondere laptop is. Dat merk je wel wanneer je hem vastpakt: dan voel je dat de hele behuizing van aluminium is gemaakt, en het dus geen plastic-fantastic prul is. Dan voel je ook direct het lage gewicht: slechts 1,86 kilo, voor een laptop met high-end specificaties is dat niet veel.

De onopvallende styling doet denken aan een fenomeen dat je op de snelweg tegenkomt: soms zie je van die luxe, veelal Duitse, auto’s, die opvallend snel over de linkerbaan razen, maar zonder typekenmerken als AMG of M-serie. Kortom, weinig opsmuk, maar wel prestaties. "Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg", zoals veel Nederlanders graag zeggen. Of dat je aanspreekt, is natuurlijk wel een kwestie van smaak.

Onder de motorkap is voldoende moois om het hart van hardwareliefhebbers sneller te laten kloppen. Zo treffen we een lekker snelle Intel Core i7 quad-core processor aan, 16 GB werkgeheugen en een 1 TB ssd. Om het plaatje compleet te maken heeft Accu Asus x550cc series nog een GTX 1050 Ti ingebouwd, waarmee deze laptop ook geschikt is om af en toe lekker een spelletje te spelen.

De basis van de Zenbook Pro UX550 Pro wordt gevormd door een Intel Core i7-7700HQ. Dat is een quad-core processor uit de Kaby Lake-familie met een TDP van 45 watt. Dit model werkt op 2,8 GHz en kan ook gebruikmaken van een turbo naar 3,8 GHz. Deze chip vind je ook terug in veel gaminglaptops, maar die hebben doorgaans een veel hoger gewicht dan dit slanke model van ASUS.

Als we de Accu Asus x550cl series openschroeven dan zien je een moederbord waarop veel is geïntegreerd. Het geheugen is vastgesoldeerdt en eigenlijk kun je alleen nog zelf de WiFi-module en de ssd vervangen. Dit is dus geen laptop voor wie er lol aan heeft om allerlei aanpassingen uit te voeren.

Het geheugen is 16 GB groot en dus vastgesoldeerd op het moederbord. Over de hoeveelheid hoor je ons niet klagen. Zeer veeleisende gebruikers zullen wellicht nog meer nodig hebben, maar voor de meeste gebruikers zal dit meer dan voldoende zijn.

Op het moederbord is ook een grafische processor geïntegreerd. Het is een GTX 1050 Ti van Nvidia. Deze gpu heeft 4 GB geheugen tot zijn beschikking en biedt 768 CUDA-cores die op 1493 MHz werken, via de boostfunctie kunnen ze tot 1620 MHz geklokt worden. Al met al is dit een GPU die tot behoorlijke gameprestaties in staat zou moeten zijn.

Ook over de ingebouwde opslag zijn we te spreken. Dat is namelijk een 1 TB grote PCI-Express ssd van Samsung. Het is ontzettend fijn om heel veel opslag tot je beschikking te hebben, die ook nog eens heel erg snel is. Meer is natuurlijk beter, maar met deze hoeveelheid hoef je niet direct naar een externe harde schijf te grijpen als je wat meer bestanden mee wil kunnen nemen.

Een vaste netwerkaansluiting ontbreekt bij de Accu Asus x550c series , dat zal voor sommige gebruikers hinderlijk zijn. Via een Thunderbolt-dock kun je eenvoudig een vlotte vaste verbinding realiseren. WiFi biedt hij natuurlijk wel. Daarvoor is er een Intel Wireless-AC 8265 ingebouwd en met een geschikte 802.11ac router kan deze een doorvoersnelheid realiseren van 867 Mbit/s.

We meten de accuwerktijd van een laptop op twee manieren. We doen een eenvoudige, rustige test om een indruk te krijgen van de maximale accuduur en we voeren een zwaardere test uit. Die laatste is min of meer een worst-case scenario. De Accu Asus x550ea series doet het erg goed. Onder zware omstandigheden kun je een uur of vier werken. Mag het een tandje minder, dan haal je bijna elf uur. Dat laatste is een ontzettend goede score.

ASUS vraagt wel heel veel geld voor deze Zenbook Pro UX550. Hij kost tweeduizend euro. Voor dat geld krijg je wel een behoorlijke krachtpatser in handen. Het is een combinatie van een snelle Core i7 quad-core processor, 16 GB geheugen en een grote, fijne ssd. Daar komt nog bij, dat hij is uitgerust met een Nvidia GeForce GTX 1050 Ti.

Accu Asus N76VB

Deze combinatie zorgt ervoor dat je alle kanten op kan met deze laptop. Zwaar werk vormt geen probleem. Ook kun je een beetje gamen, al gaat het te ver om het een echte gaming-laptop te noemen.

Belangrijke pluspunten zijn de uitstekende prestaties voor verschillende toepassingen, de rijke uitrusting en de erg goede accuwerktijd. Bij rustig gebruik houdt de UX550 het elf uur vol, een fantastische prestatie. Als we dat allemaal bij elkaar optellen, dan komen we uit op een welverdiende Excellent Choice award.

http://kopenaccu.cafeblog.hu/2017/12/01/beste-hoge-kwaliteit-accu-asus-x550cc-series

http://www.farmingfunda.com/articles/1289/asus-x550c-series-laptop-accu-44wh-144v

https://www.metooo.io/e/accu-asus-x550ea-series

Accu HP 707616-851

kopenaccu | 21 November, 2017 23:23

De Accu HP rg04051xl is een nieuwe groot formaat, slanke, solide, gestructureerde, draagbare Gamer PC. Het verbergt prestaties Swift met zijn Quad Core i7 Kaby Lake, zijn 8 GB RAM-geheugen en de snelle hybride opslag van consistente capaciteit (1,1 TB). Deze basis is ideaal voor gebruik van de GeForce GTX 1060 (6 GB GDDR5) Pascal, een grote dedicated kaart. Vooraan, het scherm Full HD IPS mat 120 Hz in combinatie met de technologie G-Sync is verantwoordelijk voor het comfort van het spel, geholpen door een royale verbinding met USB type-C Thunderbolt 3 en een correcte autonomie, zonder te vergeten het toetsenbord gewapend om de spelers. Het is gepost op minder dan 1300 euro te koop Flash.

Esthetisch, HP ingeschreven de HP Omen 17-an025nf in een zeer hoekig en pittig speler landschap, niet zonder het oproepen van het ontwerp van de Lenovo IdeaPad Y700. Op de achterzijde, het deksel gehandhaafd door een centrale scharnier terug naar de koolstofvezel motieven van de vorige Accu HP 707616-141, maar deze nu naast elkaar met een geborsteld effect, afgebakend door een rode (schaduw) kruis. Het toetsenbord frame heeft een "gestraald" afwerking en een glanzende mesh omringt het touchpad en de basis voor de Elegance touch.

Bovendien, het toetsenbord is herwerkt voor meer precisie met een rode achtergrondverlichting, de letters "WASD" fel rood en de waardevolle toevoeging van zes onafhankelijke macro-toetsen om aangepaste snelkoppelingen en spel combinaties te creëren. Op de metingen kant, HP neemt zijn sterke bias met een breder, dieper en dikkere chassis, maar vooral zwaarder.

De autonomie moet het gemiddelde overschrijden dankzij de grote batterij (86 w/h) en 5 uur in Internet browsen met actieve WiFi.

In het hart van de configuratie ligt de Accu HP 707616-851, een recente grafische kaart geplaatst op de high-end. In de praktijk, de prestaties te krijgen bereikt 50% ten opzichte van een GeForce 970, genoeg om u in staat om al uw favoriete games spelen in Full HD met een niveau van detail "hoog" of "Ultra" en 60 te bereiken op de meerderheid van de recente Opus. Het spel in 4 K wordt ook ondersteund in mindere mate en virtuele realiteit.

Het scherm is hier een waardevolle aanwinst voor de gaming ervaring met de refresh rate van 120 Hz en de aanwezigheid van de Accu HP 707618-121 technologie die synchroniseert bij de meeste alleen de GTX 1060 met de plaat aan te bieden de meest netto en vloeiende rendering mogelijk in de actie. De Full HD-definitie (1920 x 1080 pixels) biedt een breed weergavebereik zodat u volledig van uw inhoud genieten in hoge definitie. Aan de voorzijde, mat behandeling vermindert reflecties in een heldere omgeving om beter te begrijpen de werking van het spel en de IPS slab biedt een evenwichtige Colorimetrie en brede kijkhoeken.

U natuurlijk gebruik maken van deze Accu HP 707617-421 voor iets anders dan het spel, zijn hart krachtig genoeg om de behoeften van de meerderheid van de gebruikers te voldoen. Inderdaad, de Quad Core i7 Kaby Lake ondersteund door 8 GB RAM-geheugen zal overschrijven de gemeenschappelijke kantoor taken en kan aanpakken veeleisende missies zoals video-editing of 3D-modellering, met een kleine flexibiliteit in multitasking.

De Accu HP 708457-001 opslag is vrij standaard voor dit type van configuratie maar komt uit de partij dankzij zijn overdrachtssnelheden. Inderdaad, de dedicated SSD van 128 GB is gebaseerd op de PCIe NVMe interface veel meer responsieve dan de SATA3 interface. Deze laatste is bedoeld om het besturingssysteem en de essentie van de spellen en Programma's te hosten om de algehele prestaties te verhogen en de laadtijden aanzienlijk te verkorten. Vooraan, de 1000 GB harde schijf geeft een snelheid hoger dan de standaard (7200 rpm vs. 5400 rpm meestal). De winst in lees/schrijf overdrachten is gevoelig en de capaciteit staat u toe om al uw bibliotheek te huis.

 HP 728460-001 Accu

Accu voor HP : http://www.kopenaccu.com/hp.html

Van haar kant, de verbinding volgt de algemene trend en zorgt voor een goed niveau. HP begint eindelijk bij haar belangrijkste concurrenten door de integratie van een type-C USB-poort (Gen2, DisplayPort) en een Mini-DisplayPort. We hebben ook getuige van de terugkeer van de DVD-brander. U ook profiteren van de nieuwste generatie van de WiFi-chip 802,11 AC en Gigabit Ethernet met de technologie netwerk Booster Dual Force om prioriteit te geven aan de games. Voor de rest, is er een SD-kaartlezer, een HDMI-uitgang en drie USB-poorten 3,1.

 http://accukopen.ser.ec/2017/11/21/accu-hp-pavilion-14-topkwaliteit-29wh-7-6v

http://www.dresden-veranstaltungen.de/events/freizeit-party-tanz_10/accu-hp-pavilion-11-n070eg_31192

Accu a32n1405 Asus Prijs

kopenaccu | 18 September, 2017 23:09

De bijgewerkte ZenBook Pro van Asus wellicht niet de toeters en bellen van high-end rivalen zoals Apple's MacBook Pro onlangs bijgewerkt, maar het zijn rivaal Apple voor professioneel-vlakke prestaties en draagbaarheid, terwijl ook komen op een veel concurrerender kan evenaren prijs.

De Asus Accu a41-x550a ontwerp is vrij onopvallend, gewoon sportief een glanzende blauwe of zwarte behuizing, voorzien van een nogal ouderwets zwarte kunststof rand lopen rond de randen van de 15.6-inch display. Het voelt vrij stevig, hoewel, en de grote schermen betekent dat er voldoende ruimte voor een ruime, comfortabele toetsenbord en trackpad.

Ondanks de grootte van het scherm is de ZenBook Pro zeer draagbaar. Het is een beetje dikker dan de 15-inch MacBook Pro (19 mm ten opzichte van 15,5 mm), maar de twee laptops zijn hetzelfde gewicht 1,8 kg, dus de ZenBook Pro een goede optie is als u behoefte aan een krachtige laptop die heeft nog licht genoeg om te nemen op de weg.

Prijzen voor de nieuwe reeks van de Accu k53sv Asus beginnen bij £1199 (incl. BTW, of £999.17 ex. BTW) voor een model met een Core i5-processor, maar we testten een mid-range model kost £1,399 (incl. BTW, of £1,165.83 ex. BTW) met een quad-core Core i7-7700HQ processor van 2,8 GHz (3.8 GHz met Turbo Boost). Dit model bevat ook 8GB van RAM, een 512GB solid-state drive en een discrete Nvidia GeForce GTX 1050 GPU met 4GB van Videogeheugen. In de VS, de Asus website momenteel alleen maakt een lijst een enkele configuratie voor het bereik van de UX550: het is een gelijkaardige specificatie aan onze review eenheid maar met 16GB RAM, en kost $2.100.

De enige teleurstelling hier is dat de huidige modellen alleen volledige HD (920 x 1, 1, 080) weergegeven bieden. Om eerlijk te zijn, het display op onze test-eenheid was helder en kleurrijk, en zullen meer dan voldoende voor presentaties, video streaming en eenvoudige foto - of video-editing. De grafische prestaties aangeboden door de ZenBook Pro lijkt echter nogal verspilde op een louter HD-scherm, omdat het duidelijk kunnen uitvoeren professionele video- en grafische software die van een hogere resolutie display profiteren zouden.

Accu a32-f82 vertelt ons dat een 4 k-model spoedig komt, hoewel geen prijzen of release datum aangekondigd zodat het wellicht de moeite waard een beetje langer wachten om te zien de volledige line-up voor het nieuwe bereik. (U ziet ZenBook Pro modellen geadverteerd online met 4k geeft, maar die zijn van vorig jaar UX501 bereik, en oudere CPU en GPU configuraties hebt.)

We kunnen niet de schuld van de ZenBook Pro's brute prestaties, hoewel. De 2,8-GHz processor produceert Geekbench 4 scores van 4,410 en 13,376 voor de prestaties van de single - en multi - multi-core respectievelijk, die zijn alleen Fractioneel achter de 2.9 GHz Core i7 processor in de duurdere mid-range MacBook Pro. Echter trekt de ZenBook je gang in grafische prestaties, raken 95,8 fps met de Cinebench R15 OpenGL test, vergeleken met 85fps voor de MacBook Pro. Het loopt cool en stil ook met twee interne ventilatoren produceren slechts een nauwelijks merkbaar hum tijdens de intensieve Cinebench proeven.

De Accu a32n1405 Asus concurrerende prijs gaat gepaard met sommige compromissen, wel - vooral in de solid-state drive, die alleen levert relatief bescheiden schrijven en leessnelheden van 411MB/s en 523MB/s. Dat is nog steeds ongeveer drie keer sneller dan een conventionele harde schijf, maar we hebben getest verschillende laptops onlangs die zorgen voor sterkere prestaties van de SSD.

En, zoals we met de recente ZenBook Flip S zagen, Accu Asus a42-g750 heeft de neiging om een beetje uitgevoerd weg met haar vorderingen voor batterijleven. Het bedrijf citeert tot 10 uren voor video afspelen (niet-streaming), en 14 uren voor het uitvoeren van productiviteitsverhogende software zoals Microsoft Office. Maar, in onze tests van de batterij, de ZenBook Pro maar net wist te bereiken 6,5 uur wanneer videostreams via wi-fi--zelfs met de helderheid van het display afgewezen tot 50 procent en de Core i7 gebruiken voor de geïntegreerde GPU in plaats van de meer veeleisende discrete Nvidia GeForce GTX 1050. maar, om eerlijk te zijn, dat is net acceptabel voor een high-end laptop zoals dit, en u moet nog wel te knijpen een volledige dagtaak uit de ZenBook Pro als je oppast met wi-fi gebruik.

 Asus A32-k53 Accu

De nieuwe ZenBook Pro is zeker goede waarde voor uw geld, biedt professioneel-vlakke prestaties tegen een concurrerende mid-range prijs. En hoewel de laptop niet bijzonder stijlvolle, Asus heeft er goed aan gedaan squeeze geavanceerde prestaties in een slimline, 15.6-duim ontwerp dat slechts 1,8 kg weegt. ASUS, misschien ontbreekt een kans door momenteel niet voorziet in een hogere resolutie display de ZenBook Pro, aangezien er vele ontwerpers en fotografen die kunnen slagen er niet in de hoge prijzen van Apple en het overschakelen van loyaliteit als alleen deze laptop had een betere weergave.

Er is ook ruimte voor verbetering met de levensduur van de batterij, maar de ZenBook Pro moet nog steeds een beroep doen op vele zakelijke gebruikers die willen gewoon een snelle, krachtige laptop die als een vervanger voor de desktopcomputer systeem zowel op kantoor als onderweg fungeren kan.

http://kopenaccu.seesaa.net/article/453577947.html

http://potentelaserco.n-da.jp/e746099.html

http://kopenaccu.hautetfort.com/archive/2017/09/19/asus-accu-a41-x550a-laptop-5981132.html

Accu Asus gl753vd Laptop Goede Prijs

kopenaccu | 02 Augustus, 2017 04:15

De Accu Asus gl753vd is een grootformaat laptopcomputer wendde zich tot het gamer universum. Het is stevig gebaseerd op een quad Core i7 Kaby Lake, een grote hoeveelheid geheugen (16 GB), een hybride opslagoplossing met dedicated SSD en HDD swift en kan rekenen op de toegewijde midrange-kaart (GTX 1050 TI) te maken het grootste deel van het volledige HD IPS-scherm. Bovendien, kiest het voor een stevig chassis, een ruime autonomie en een veelkleurige verlicht toetsenbord. Het is vandaag alleen op minder dan 1450 euro (code 2BOEUF) met een rugzak en een muis rog weergegeven.

Gekenmerkt door veel oranje details (WASD-toetsen USB poort connectoren, rubberen voetjes, logo aan de achterkant), kan niet de Asus GL753VE-GC127T ontkennen haar identiteit Rog. Zijn zwarte schelp gekleed in een discrete geborsteld effect blijft echter relatief sober, tenminste wanneer de PC is gesloten. Omdat bij de opening, we een aanpasbare achtergrondverlichting RGB-toetsenbord voor 4 zones die moeilijk in een professionele omgeving passeren ontdekken zal. De metingen en de vergadering zijn in het gemiddelde van de categorie.

De autonomie is heel eerlijk te zijn, omdat het dicht bij 5 h 30 in internet browsen met actieve WiFi. Het is een uur langer dan gemiddeld.

Stevig ontworpen rond een quad Core i7 Kaby Lake en 16 GB RAM, opent de PC het gebied van mogelijke in termen van veelzijdigheid. In feite, omsponnen al de gangbare taken zijn (surfen op het web, office-gedreven werk, afspelen van video) en andere meer specifieke missies die misbruik maken van de multicore-architectuur (videobewerking, 3D-modellering, foto retoucheren). U profiteert ook van een grote vloeibaarheid in multitasking ongeacht de exploitatie ingeroepen. De grote hoeveelheid RAM-geheugen dient ook de gaming ervaring.

Spreken van spel, is het gebaseerd op de Accu Asus r540lj , een recente videokaart geplaatst op de mid-range. Deze oplossing kan worden gemeten door intensieve spelers en eervolle frequenties in full HD op alle titels van de markt zorgen. Gelijkgesteld met een GTX 970, echter, zal het niet zitten kundig ultra niveau op de meest veeleisende opuses. Daarnaast is het onderdeel van de kaarten die ondersteuning bieden voor virtuele realiteit, in tegenstelling tot de GTX 1060 en daarbuiten.

De opslag is iets uit de partij dankzij een hybride oplossing met een goede capaciteit SSD (256 GB). Op zal zitten kundig voor huis van het besturingssysteem, spellen en andere programma's, terwijl het 1 TB harde schijf (7.200 RPM) opslag als zodanig zal behandelen. Dit is een zeer responsief operatie met een verminderde responstijd in vergelijking met een enkele harde schijf oplossing met behoud van de opslagcapaciteit.

Harerzijds heeft de weergave klassieke specificaties voor Accu Asus r541ua haar assortiment zelfs als de steun van de IPs-plaat een belangrijker voor het comfort en de trouw van de kleuren is. De definitie van Full HD (1920 x 1080 pixels) biedt hoge display dichtheid u kunt optimaal profiteren van uw high-definition inhoud, terwijl ontspiegeld behandeling zullen de ongemakken verbonden met een hoge omgevingstemperatuur helderheid beperken en toestaan van het spel worden goed onderscheiden.

In de officiële verklaring, de verbinding zorgt voor een juiste niveau met de aanwezigheid van een type-C USB-poort die geen ondersteuning biedt voor de Thunderbolt-3. Twee video-uitgangen (HDMI, mini-DisplayPort), een SD-kaartlezer, een DVD-brander en vier andere USB type-a havens, waarvan er één nog steeds door Standard 2.0 beperkt is, zijn ook op het programma. Uitwisseling van gegevens wordt gewaarborgd door Gigabit Ethernet en de nieuwste versies van Bluetooth draadloze 4.1 en AC WiFi-modules.

ASUS komt uit in de zeshoek een nieuwe Ultrabook Full HD 14-inch anti-schittering scherm ontworpen voor gemeenschappelijk gebruik, de Accu Asus r540sc die wordt weergegeven op minder dan 500 euro in Windows 10. Het is uitgerust met een processor van de spaarstand Apollo Lake, een hoge capaciteit harde schijf, een dedicated Nvidia instapmodel grafische kaart of een USB 3.1 type-C verbinding.

Het heeft een elegante look met haar zilver geborsteld metalen afwerking.

De Accu Asus r540la is een relatief compacte, hoge definitie-laptop ontworpen voor gemeenschappelijk gebruik.

Het vervoer wordt vergemakkelijkt door zijn compactheid, zelfs als het is verre van invoeren van de clan van ultrabooks op het gebied van dikte. Aan de kant van de autonomie, kunt u verwachten om te houden van ongeveer 5 H 30 op het internet via Wi-Fi, en meer natuurlijk in lichtere gebruik.

De ontspiegeld behandeling van het scherm is daarom zeer merkbaar omdat het scherm beter leesbaar in een lichte omgeving is (ex: exterieur) dan een glanzende plaat. Bovendien neemt het een volledige HD-definitie zeer goed geschikt voor high definition-inhoud en vooral aan video's door de 16/9e-indeling.

Accu A41-X550A

Het is natuurlijk mogelijk om naar te kijken, foto's en video's op deze computer waarvan grafiekverwerking wordt beheerd door de GeForce 810. Geplaatst op het instapniveau, het zal niet voldoen aan de spelers: met het, is het nodig om klaar te zijn voor concessies terwijl ze genoegen nemen met oude games die weinig gulzig in 3D-middelen.

Deze computer biedt in feite zeer bescheiden voordelen. Het is inderdaad gebaseerd op 4 GB RAM-geheugen en een processor die snel adem onder de software een beetje hebberig in CPU-bronnen toont, het zeer lage stroomverbruik Apollo Lake Pentium Quad core n4200 instap.
Dientengevolge, is dergelijke een duo geschikt voor lage-inspanning multitasking, surfen op het internet en bureau automatisering.

Aan de kant van de opslag, degenen die willen profiteren van een belangrijke capaciteit zullen graag zoeken geïntegreerd een 1000 GB harde schijf.

Wat betreft de geïntegreerde aansluiting, het is goed, bevat 1 USB 3.1 type-C, WiFi N en Bluetooth 4.0 draadloze modules om te communiceren en op afstand verbinding Ethernet en audio-poorten en handige HDMI en VGA video-uitgangen om gemakkelijk deze PC aansluiten op een monitor of TV bijvoorbeeld.

https://kopenaccu.bloggerspoint.dk/2017/08/nieuwe-laptop-accu-asus-r541ua-professioneel-online
https://www.universalhunt.com/articles/36wh-10-8v-accu-asus-r540lj-kopen/12339

http://potentelaser.blogwo.com/2017/08/02/hoge-kwaliteit-accu-voor-asus-f540sa

Hoge kwaliteit Accu Asus k55vj

kopenaccu | 24 Juli, 2017 23:04

Geïnstalleerd in een elegant bi-tone-shell, is de Accu Asus k55dr een 15-inch-laptop verrijkt met een hybride-opslagoplossing met toegewijde 128 GB SSD en 1000 GB harde schijf. Gepost op minder dan 650 euro, neemt het een Stoney Ridge A9 dual Core APU, 4 GB RAM (DDR4), een prachtige mat Full HD-scherm, alsmede van een toegewijde Radeon R5 m420 grafische kaart voor zeer casual spelers.

Ontwerpen van niveau, de Asus R556BP-DM130-T wil trouwen met een blauwachtige zwarte cover met getextureerde ingang in concentrische cirkels met een zilver mat interieur. Het is elegant, vooral omdat de afwerking bevredigend ondanks het gebruik van vele kunststoffen is. Het zwart toetsenbord is niet verlicht en het touchpad is aanklikbaar, die sommigen misschien beteugelen, maar de metingen zijn in het juiste medium om het te nemen op uw reis zonder wordt gehinderd.

Centraal in deze configuratie, opslag wordt toevertrouwd aan een hybride oplossing onthullen een dedicated SSD ondersteund door een ruime harde schijf. Accu Asus k55vj Terwijl de eerste, responsieve en stil, zal het huis van het besturingssysteem en alle programma's, zal de tweede zijn verantwoordelijk voor het hosten van al uw bibliotheek. Het is het perfecte compromis tussen levendigheid en vermogen.

En deze oplossing is des te meer waardevol omdat het een vrij lichte basis bestaande uit een mobiele AMD A9 dual Core-processor van de nieuwste generatie en het merendeel van de RAM (4 GB) ondersteunt. Zoals het nu is, zal de PC niet zitten kundig voor confronteren veeleisender dan fundamentele kantoorgebruik; Begrijp Internet browsen, videowerk afspelen of op kantoor. Het zal niet verlaten veel ruimte om multitasking.

De aanwezigheid van een dedicated grafische kaart van Accu Asus k55vd is benadrukt te worden zelfs als het nut ervan voor het spel betwistbaar blijft. Mee, zullen casual spelers moeten regelen voor oude en lage veeleisende opuses door de definitie van het scherm en het detailniveau onvermijdelijk te verlagen.

Dankzij de weergave van de hoge dichtheid van het Full HD scherm (1920 x 1080 pixels), zult u genieten van een enorme en perfect schoon ruimte om uw high-definition inhoud weergeven in de beste omstandigheden. De mat behandeling is ook welkom omdat het beperkt de reflecties in een lichte omgeving. Te slecht het genoegen moet nemen met een eenvoudige tn slab er of de IP-adressen veel comfortabeler zou zijn geweest (bredere hoek en ware colorimetrie).

Met betrekking tot de verbinding, heeft de Asus R556BP-DM130-T geen een verrassing met een SD-kaartlezer, twee video-uitgangen (HDMI, VGA) en drie USB-poorten, met inbegrip van twee USB 3.0 gereserveerd. Voor de uitwisseling van gegevens, kunt u de modules WiFi 802 .11n, Bluetooth 4.0 en Gigabit Ethernet.

Esthetisch, neemt de Ultrabook een belangrijke wending in vergelijking met de oudere generaties van Accu Asus k55vm . Niet alleen doet het weegt 700 g minder, in totaal een kleine gewicht 1,7 kg, maar het is ook veel compacter (in de orde van 30%), genoeg om het te openen aan de nomadische wereld. Het ontwerp is bijzonder netjes met een robuuste aluminium deksel en een gouden kleur met geborsteld metalen afwerking die niet in elegantie ontbreekt. Zij geniet bovendien een verlicht toetsenbord dat maakt het makkelijker om te slaan in een donkere omgeving. Haar verleidelijke verschijning is verre van het enige sterke punt van deze VivoBook S510UQ-BQ184T. Ook toont hij zijn hart met een Core i7 Kaby Lake laag stroomverbruik en 16 GB RAM. Dit duo is perfect gesneden voor dagelijks gebruik, bestaande uit taken zoals surfen op het web, het spelen van video- of werken op kantoor. Het kan zelfs omgaan met het bewerken van werken (Photoshop, Lightroom) en zullen vooral comfortabel in multitasking. Het tabblad verzamelaars op de browser zal worden geserveerd.

Opslag is een ander punt van tevredenheid op deze ultrabook, want het wordt toevertrouwd aan een bijzonder snelle dedicated SSD die naast het feit dat meer robuuste, zuinig en stil dan een standaard harde schijf, kan het systeem een zeer comfortabel niveau van ontvankelijkheid te bereiken. Accu Asus k55de Met een capaciteit van 128 GB, zal op zitten kundig voor huis het besturingssysteem en het merendeel van de programma's / spelen terwijl de harde schijf voor uw bibliotheek zorgt.

Accu Asus A32-k93

Wat betreft het scherm hanteert Asus de grote manieren om door de contouren zichtbaar te verfijnen voor het vergroten van het gevoel van onderdompeling. De volledige definitie van HD (1920 x 1080 px) biedt een gunstige weergave dichtheid voor het moduleren van de weergave of weergave in de beste omstandigheden uw high definition-inhoud. De ontspiegeld behandeling bevordert daarnaast het bekijken door hoge omgevingstemperatuur helderheid terwijl de IPs-slab wordt geopend op de hoeken van de visie.

Tot slot ziet de verbindingslijn de optische-schijfeenheid, de Ethernet-poort (RJ45) en de VGA-poort verdwijnen, zodat de essentie. Goed gedistribueerde en gepositioneerd, vinden we een HDMI-uitgang, een SD-kaartlezer en drie havens USB-type, waarvan er twee nog steeds door Standard 2.0 beperkt zijn. Een USB Type-C (GEN1) is ook onderdeel van het spel, evenals de nieuwste generaties van de modules van de WiFi AC en Bluetooth 4.1. Merk ook op de aanwezigheid van een biometrische lezer op de touchpad aan veilige toegang tot uw gegevens en u voor authentiek verklaren met uw sessie met een simpele aanraking van de vinger.

Autonomie is niet de forte van de Asus VivoBook S510UQ-BQ184T en mag niet meer dan 4 uur in het surfen op het internet via WiFi, maar weinig voor zijn categorie.

http://www.onlinetagebuch.de/kopenaccu/2017/07/25/accu-voor-asus-k55de/

http://kopenaccu.cuisine-spirit.com/kopen-accu-a41-x550e-asus-2950mah-286798.html
http://www.comunicati.net/comunicati/istituzioni/province/442129.html

 

Accu Asus a42-m70 Nieuw en Goede Prijs

kopenaccu | 14 Juli, 2017 21:44

Ik ben ervan overtuigd dat het zal 4 k monitoren met het blote oog. Alle gamers wilt spelen met deze resolutie. Zie scherpte ala die u achterover, om te worden verbaasd van details en verbaasd door de kwaliteit van de afbeelding. Het kan heel gemakkelijk gebeuren omdat 4 k monitoren zijn aangekomen op een fatsoenlijke prijs, maar sommige iets duurder zijn.

Hetzelfde gebeurt met de ster van dit artikel, Accu Asus a42-m70 , die Asus een prijs wedstrijd specificaties heeft. Resolutie van 4 k IPS-paneel heeft. Klinkt erg duur product, juiste? En zo is het.

Maar is het echt de moeite waard? Voor sommige gebruikers, maar voor sommigen wordt het niet gekapitaliseerd. Deze monitor heeft een fatsoenlijk gaming PC. Het is moeilijk te aanvaarden de prijs in Roemenië. Maar dat gebeurt als je het echt nodig.

Ja, u leest goed. Er zijn mensen die het echt nodig hebben. "Gaming? Nodig? Run, ma, hier! Wie heeft een monitor voor gaming ". Nou, ik. Ik zal in de volgende verhalen hoe u wellicht iets thats van gaming, maar niet u in gaming.

Destuld savvy, is een 27-inch beeldscherm 4 k op een vernieuwing van 60 Hz is compatibel met G-Sync en nieuwigheid is het feit dat het mogelijk de koppeling en een HDMI-apparaat maakt. De minder prettige kant komt wanneer een apparaat is aangesloten op HDMI en vernieuwingsfrequentie 24 HZ op 4 k resolutie en 60 Hz bij Full HD is.

In het bovenstaande voorbeeld, we hebben frames 42 vanaf het moment dat ze Klik-hold-tot de weergave van de eerste beelden op het scherm. Deze 42 frames gecoat in 1200 bps vertaald in 35 milliseconden. Daarom, de reactietijd in UT3 is er 1 milliseconde van muis plus 1 milliseconde monitorinstellingen zoals u denken zou, maar eigenlijk veel hoger is en is afhankelijk van de PC, gespeeld, aantal strijders op de kaart en vele andere variabelen, evenals "Heden" in de Direct3D die meestal "kinda 10ms eet.

In ons geval, niet het spel uitvoeren 200 fps en u het probleem van de vertragingstijd verwerking bestellingen gereed. Echter, als een spel u onder 60 fps draait, en de reactietijd aanzienlijk zal toenemen.

UT3 gebruiken we de "instant action" bedoel ik off line. Being offline spel, we ervoor gezorgd hebben dat het niet de vertraging tussen de client en de server meet.

Als u wilt testen van de monitor van de Accu Asus r510 Swift ik toegevoegd in stappen methodologie in de zin dat ik de reactietijd en de twee lagere resoluties dan dat native testte. Ik bedoel de de FHD QHD. Had nog nooit gezien dat er een effect is op de reactietijd wanneer ik de laptop Acer Predator gaming 17 getest en ik wilde om te controleren en op een andere monitor. In het geval van Acer predator amputut realiseren niet al te goed waarom is er dat gedrag omdat uw laptop was niet in staat als 4 k resolutie om 200 fps constante in Unreal Tournament 3.

Dus hebben we voor het testen van hetzelfde scenario en op het bureaublad. En zullen wij deze procedure op de andere monitare omdat dit effect dreigt te worden veroorzaakt door de signaalprocessor monitor uitbreiden.

In het weekend dat net voorbij was ik uitgenodigd door Asus aan een Nederland waarbinnen we de nieuwe Taiwanese bedrijf apparatuur, mobiele segment werden gepresenteerd.

We bespraken vernieuwingen van bepaalde uitrusting en toekomstplannen van Accu Asus f550cc en algehele waren genoeg nieuwe dingen te vangen van de aandacht "journalisten" die genoeg bespreking voor meer dan een week zijn binnengekomen.

Na de release van Intels processors met de codenaam Haswell begonnen alle fabrikanten te kondigen en lancering van nieuwe modellen om te profiteren van de nieuwe functies van de nieuwe chips en de toegenomen autonomie.

Vanuit ons oogpunt, de ster van zaterdag presentatie was de laptop serie-Please G750JX, een desktopvervanger in de ware zin van het woord, en met een configuratie die op een PC in het high-end segment zou schamen.

Uitgerust met een Intel i7-4700HQ, uitgerust met een nVidia GPU en een Accu Asus a32-f82 geheugen uitbreidbaar tot 32 GB, is G750JX een machine die elke eigenaar van high-end PC jaloers zou maken. Op hetzelfde moment, de notebook kan worden geconfigureerd en op de opslag om te voldoen aan de meest veeleisende smaken. Zo kunt u kiezen voor een SSD en HDD, een hybride oplossing of twee HDD's die deel uitmaken van een RAID-array biedt maximaal 3 TB aan ruimte. Alles met een blu-ray drive. Op de installatieonderdelen, hebben ASUS begiftigd G750XJ met een netwerkkaart voor een draadloos netwerk 802 .11n, gigabit netwerkkaart en bluetooth 4.0.

De prijs daarvoor is beschikbaar van dit juweeltje 5700 lei beginnen en tot 8000 lei kan bereiken.

Ik heb gesproken over de nieuwe X-serie, die komt ter vervanging van de oude serie K, die het value segment vertegenwoordigen en Accu Asus a32-n61 heeft uitgeblonken in termen van de omvang van de verkoop. Configuraties afhankelijk van het model om het model.

 Asus A41-X550E Accu

Heden werden verschillende modellen in de N-serie, N550 en N750. Wordt gericht op multimedia segment, komen ze met beeldschermen op full HD resolutie touch met grote hoeveelheden geheugen-16 GB RAM en indrukwekkende videokaarten nVidia 7000 serie. Van belang is het feit dat alle laptops vooraf geïnstalleerd met Windows 8 komen.

Hier kunnen we knoeien met het bereik van de ASUS ultraportabilelor-UX31LA of de Zenbook. ASUS hebben vernieuwd ontwerp met behulp van Gorilla glas op het scherm en de bovenste klep te beschermen tegen mogelijke krassen.

Onder andere dingen, we hebben vertegenwoordigers van ASUS gesproken over toekomstige producten worden gelanceerd, maar zullen we praten over hen op het juiste moment. Op dit moment zijn de meeste notebooks verkrijgbaar bij wederverkopers ASUS uit Nederland.

Nieuw en lage prijs PU551JH laptop accu asus

kopenaccu | 18 Juni, 2017 00:03

Ultra betaalbare laptops zoals de 229 dollar Accu Asus pu551jh voelt altijd een gok. Maar dit is één die u nemen, willen zou omdat de 14-duim Notitieboekje biedt een comfortabele toetsenbord, een scherm dat is kleurrijker dan die op goedkope concurrenten en sterke audio, all-in-een lichtgewicht ontwerp. Je krijgt ook een keuze uit drie kleuren. De Celeron-processor in dit puppy vrijwel uitsluit krachtig multitasking, en de levensduur van de batterij is onder het gemiddelde. Maar over het algemeen de L402SA is een vrij goed koopje.

Wegend 3.3 ponden en metend 0.9 duim dik, is de L402SA lichter dan de Dell Inspiron 14 (3,5 pond, 0.8 inch) en dikker dan de HP Stream 14 (3,2 pond, 0.7 inch).

De linkerkant van de notebook huizen zijn havens voor kracht, Ethernet, VGA (Ja, in 2017), HDMI en USB 3.0, evenals zijn SD-geheugenkaartlezer. Over aan de rechterkant vindt u een USB 2.0-poort, hoofdtelefoon jack en security-vergrendelingssleuf. De Stream-14 en de Inspiron 14 bevatten geen Ethernet of VGA.
Weergave

Zoals ik zag een aanhangwagen voor Black Panther op de Accu Asus pu451jf, merkte ik dat het beeld enigszins uitgewassen, verscheen waardoor zwarten als donker grijs worden weergegeven. Andere tinten, zoals de paarse in Forest Whitaker de paarse gewaden en gouden decor, overleefde intact. De lage resolutie 1366 x 768-pixel display was een kwestie vanaf het begin van de clip, zoals ik pixelation in Wakandaanse watervallen en Andy Serkis hoofd gemerkt.

Uitstoten tot 206 neten van helderheid, overstraalt de L402SA de 135-nit Inspiron 14 en de 186-nit Stream 14. Terwijl de kleuren sterkte bij 30 graden naar links en rechts behouden, is het paneel zo glanzend dat het gereflecteerde licht verduisterd de kleuren.

U zult worden verrast door de kwaliteit van de te typen en te klikken op de L402SA. Tijdens het testen van het toetsenbord op de 10fastfingers te typen test, klikte ik mijn weg naar 74 woorden per minuut, die in de buurt van mijn 80-wpm gemiddelde. De ontvankelijke sleutels bijgedragen tot deze ervaring, met 70 gram bediening kracht (zelfs beter dan de 60 gram die we hopen te zien) vereist inschakelen en 1.3 millimeter veerweg (gewoon verlegen van de 1.5 naar 2.0 mm die wij verkiezen).

Echter de gekrompen juiste Shift en CTRL-toetsen problemen voor mij gemaakt tijdens het testen. Terwijl ik krijg dat Accu Asus e451j hen kleiner voor full-size directionele sleutels gemaakt, het leidde me te raken per ongeluk de omhoog, omlaag en toetsen, verliet toen ik wilde gebruiken Shift en controle. Verdere complicerende zaken is een kolom met de toetsen op de rechterkant van het toetsenbord, met inbegrip van Page Up, Page Down en verwijderen, waardoor ze moeilijk te touch-type, zoals niemand anders ze er zet.

De L402SA van 4.1 x 2.8 duimLCD touchpad biedt nauwkeurige tracking en een solide gevoel aan elke klik. Helaas, scrollen op de machine kan worden een beetje stuttery, die is waarschijnlijk verschuldigd aan de delen van de begroting.

Van de L402SA luidsprekers gevuld onze conferentieruimte van gemiddelde grootte met een stevige versie van DJ Khaled van "Ik ben degene." Lil Wayne's gravelly zang kwam door zo duidelijk als Justin Bieber, van de track bas hit met een juiste twang en arsenaal van het nummer van gevarieerde synths alle klonk nauwkeurig.

Het opgenomen IcePower Audio Wizard geluid app standaard ingesteld op de instelling van de muziek, waar moet je het instellen. Alle van de andere vervoersmodaliteiten, met name uit en film, de neiging om te blazen achtergrondgeluiden en dempen van de zang.

De Accu Asus e551ja van Intel Celeron N3060 CPU en 4GB RAM zou u vergeten de definitie van multitasking kunnen maken. Terwijl ik zou kunnen op deze recensie in een Google Doc in één Chrome tabblad werken, ik zag vertraging en stotteren nadat ik drie meer lusjes (inclusief HipChat en Outlook voegde) als ik probeerde om deze review te schrijven.

De L402SA behaalde een score van 1,934 op de Geekbench 4 algemene prestaties benchmark, welke is vergelijkbaar met de 1,911 van de Stream 14 (Celeron N3060, 4GB RAM) en ternauwernood slaat de 1,807 van de Inspiron 14 (Celeron N3060, 2GB RAM).

Accu Asus E451J

Accu Laptop Asus : http://www.kopenaccu.com/asus.html

De 32GB eMMC hard rijden in de L402SA 6 minuten moest kopiëren 4.97GB aan bestanden, voor een tarief van 14 MBps. Dat is langzamer dan het 24,7-MBps eMMC-station in de Stream 14.

De L402SA moest 13 minuten en 15 seconden eindigen onze OpenOffice macro test (matching 20.000 namen aan adressen), die vergelijkbaar met de 13:04-tijd van de Stream-14 is.

De geïntegreerde Intel HD Graphics chip in de L402SA ingeschakeld een score van 19,784 op de 3DMark Ice Storm Unlimited benchmark. Dat ligt dicht bij de 19,073 van de Stream 14 (Intel HD Graphics 400) en slaat de 11,967 van de Inspiron 14 (Intel HD Graphics).

In de race voor de ergste webcam op de markt is de schutter 0.3 megapixel in de L402SA de nieuwe winnaar. De chromatische statische overlay op de top van de afbeelding maakt het lijkt alsof het werden vertoond op een CRT-beeldscherm en de witte tekst op mijn shirt kreeg volledig weggespoeld.

Met één specifieke uitzondering weet de Asus L402SA te koel blijven. Nadat we gestreamd HD-video op de notebook voor 15 minuten, onze warmte-pistool geregistreerd aanvaardbaar temperaturen op de laptop touchpad (80,5 graden Fahrenheit), G en H toetsen (84 graden) en onderzijde (95 graden). Het geschonden alleen onze drempel 95 graden comfort op een plek in de buurt van de scharnier, waar we 98 degrees gedetecteerd.

http://www.ednevnik.si/entry.php?w=kopenaccu&e_id=194849

 
Provided by Multiblog.net - easy blogging platform
P0wered by L1fe7ype - De51gn by Ba1earWe6