kopenaccu

Accu Asus a42-m70 Nieuw en Goede Prijs

kopenaccu | 14 Juli, 2017 21:44

Ik ben ervan overtuigd dat het zal 4 k monitoren met het blote oog. Alle gamers wilt spelen met deze resolutie. Zie scherpte ala die u achterover, om te worden verbaasd van details en verbaasd door de kwaliteit van de afbeelding. Het kan heel gemakkelijk gebeuren omdat 4 k monitoren zijn aangekomen op een fatsoenlijke prijs, maar sommige iets duurder zijn.

Hetzelfde gebeurt met de ster van dit artikel, Accu Asus a42-m70 , die Asus een prijs wedstrijd specificaties heeft. Resolutie van 4 k IPS-paneel heeft. Klinkt erg duur product, juiste? En zo is het.

Maar is het echt de moeite waard? Voor sommige gebruikers, maar voor sommigen wordt het niet gekapitaliseerd. Deze monitor heeft een fatsoenlijk gaming PC. Het is moeilijk te aanvaarden de prijs in Roemenië. Maar dat gebeurt als je het echt nodig.

Ja, u leest goed. Er zijn mensen die het echt nodig hebben. "Gaming? Nodig? Run, ma, hier! Wie heeft een monitor voor gaming ". Nou, ik. Ik zal in de volgende verhalen hoe u wellicht iets thats van gaming, maar niet u in gaming.

Destuld savvy, is een 27-inch beeldscherm 4 k op een vernieuwing van 60 Hz is compatibel met G-Sync en nieuwigheid is het feit dat het mogelijk de koppeling en een HDMI-apparaat maakt. De minder prettige kant komt wanneer een apparaat is aangesloten op HDMI en vernieuwingsfrequentie 24 HZ op 4 k resolutie en 60 Hz bij Full HD is.

In het bovenstaande voorbeeld, we hebben frames 42 vanaf het moment dat ze Klik-hold-tot de weergave van de eerste beelden op het scherm. Deze 42 frames gecoat in 1200 bps vertaald in 35 milliseconden. Daarom, de reactietijd in UT3 is er 1 milliseconde van muis plus 1 milliseconde monitorinstellingen zoals u denken zou, maar eigenlijk veel hoger is en is afhankelijk van de PC, gespeeld, aantal strijders op de kaart en vele andere variabelen, evenals "Heden" in de Direct3D die meestal "kinda 10ms eet.

In ons geval, niet het spel uitvoeren 200 fps en u het probleem van de vertragingstijd verwerking bestellingen gereed. Echter, als een spel u onder 60 fps draait, en de reactietijd aanzienlijk zal toenemen.

UT3 gebruiken we de "instant action" bedoel ik off line. Being offline spel, we ervoor gezorgd hebben dat het niet de vertraging tussen de client en de server meet.

Als u wilt testen van de monitor van de Accu Asus r510 Swift ik toegevoegd in stappen methodologie in de zin dat ik de reactietijd en de twee lagere resoluties dan dat native testte. Ik bedoel de de FHD QHD. Had nog nooit gezien dat er een effect is op de reactietijd wanneer ik de laptop Acer Predator gaming 17 getest en ik wilde om te controleren en op een andere monitor. In het geval van Acer predator amputut realiseren niet al te goed waarom is er dat gedrag omdat uw laptop was niet in staat als 4 k resolutie om 200 fps constante in Unreal Tournament 3.

Dus hebben we voor het testen van hetzelfde scenario en op het bureaublad. En zullen wij deze procedure op de andere monitare omdat dit effect dreigt te worden veroorzaakt door de signaalprocessor monitor uitbreiden.

In het weekend dat net voorbij was ik uitgenodigd door Asus aan een Nederland waarbinnen we de nieuwe Taiwanese bedrijf apparatuur, mobiele segment werden gepresenteerd.

We bespraken vernieuwingen van bepaalde uitrusting en toekomstplannen van Accu Asus f550cc en algehele waren genoeg nieuwe dingen te vangen van de aandacht "journalisten" die genoeg bespreking voor meer dan een week zijn binnengekomen.

Na de release van Intels processors met de codenaam Haswell begonnen alle fabrikanten te kondigen en lancering van nieuwe modellen om te profiteren van de nieuwe functies van de nieuwe chips en de toegenomen autonomie.

Vanuit ons oogpunt, de ster van zaterdag presentatie was de laptop serie-Please G750JX, een desktopvervanger in de ware zin van het woord, en met een configuratie die op een PC in het high-end segment zou schamen.

Uitgerust met een Intel i7-4700HQ, uitgerust met een nVidia GPU en een Accu Asus a32-f82 geheugen uitbreidbaar tot 32 GB, is G750JX een machine die elke eigenaar van high-end PC jaloers zou maken. Op hetzelfde moment, de notebook kan worden geconfigureerd en op de opslag om te voldoen aan de meest veeleisende smaken. Zo kunt u kiezen voor een SSD en HDD, een hybride oplossing of twee HDD's die deel uitmaken van een RAID-array biedt maximaal 3 TB aan ruimte. Alles met een blu-ray drive. Op de installatieonderdelen, hebben ASUS begiftigd G750XJ met een netwerkkaart voor een draadloos netwerk 802 .11n, gigabit netwerkkaart en bluetooth 4.0.

De prijs daarvoor is beschikbaar van dit juweeltje 5700 lei beginnen en tot 8000 lei kan bereiken.

Ik heb gesproken over de nieuwe X-serie, die komt ter vervanging van de oude serie K, die het value segment vertegenwoordigen en Accu Asus a32-n61 heeft uitgeblonken in termen van de omvang van de verkoop. Configuraties afhankelijk van het model om het model.

 Asus A41-X550E Accu

Heden werden verschillende modellen in de N-serie, N550 en N750. Wordt gericht op multimedia segment, komen ze met beeldschermen op full HD resolutie touch met grote hoeveelheden geheugen-16 GB RAM en indrukwekkende videokaarten nVidia 7000 serie. Van belang is het feit dat alle laptops vooraf geïnstalleerd met Windows 8 komen.

Hier kunnen we knoeien met het bereik van de ASUS ultraportabilelor-UX31LA of de Zenbook. ASUS hebben vernieuwd ontwerp met behulp van Gorilla glas op het scherm en de bovenste klep te beschermen tegen mogelijke krassen.

Onder andere dingen, we hebben vertegenwoordigers van ASUS gesproken over toekomstige producten worden gelanceerd, maar zullen we praten over hen op het juiste moment. Op dit moment zijn de meeste notebooks verkrijgbaar bij wederverkopers ASUS uit Nederland.

 
Provided by Multiblog.net - easy blogging platform
P0wered by L1fe7ype - De51gn by Ba1earWe6