kopenaccu

Accu Asus gl753vd Laptop Goede Prijs

kopenaccu | 02 Augustus, 2017 04:15

De Accu Asus gl753vd is een grootformaat laptopcomputer wendde zich tot het gamer universum. Het is stevig gebaseerd op een quad Core i7 Kaby Lake, een grote hoeveelheid geheugen (16 GB), een hybride opslagoplossing met dedicated SSD en HDD swift en kan rekenen op de toegewijde midrange-kaart (GTX 1050 TI) te maken het grootste deel van het volledige HD IPS-scherm. Bovendien, kiest het voor een stevig chassis, een ruime autonomie en een veelkleurige verlicht toetsenbord. Het is vandaag alleen op minder dan 1450 euro (code 2BOEUF) met een rugzak en een muis rog weergegeven.

Gekenmerkt door veel oranje details (WASD-toetsen USB poort connectoren, rubberen voetjes, logo aan de achterkant), kan niet de Asus GL753VE-GC127T ontkennen haar identiteit Rog. Zijn zwarte schelp gekleed in een discrete geborsteld effect blijft echter relatief sober, tenminste wanneer de PC is gesloten. Omdat bij de opening, we een aanpasbare achtergrondverlichting RGB-toetsenbord voor 4 zones die moeilijk in een professionele omgeving passeren ontdekken zal. De metingen en de vergadering zijn in het gemiddelde van de categorie.

De autonomie is heel eerlijk te zijn, omdat het dicht bij 5 h 30 in internet browsen met actieve WiFi. Het is een uur langer dan gemiddeld.

Stevig ontworpen rond een quad Core i7 Kaby Lake en 16 GB RAM, opent de PC het gebied van mogelijke in termen van veelzijdigheid. In feite, omsponnen al de gangbare taken zijn (surfen op het web, office-gedreven werk, afspelen van video) en andere meer specifieke missies die misbruik maken van de multicore-architectuur (videobewerking, 3D-modellering, foto retoucheren). U profiteert ook van een grote vloeibaarheid in multitasking ongeacht de exploitatie ingeroepen. De grote hoeveelheid RAM-geheugen dient ook de gaming ervaring.

Spreken van spel, is het gebaseerd op de Accu Asus r540lj , een recente videokaart geplaatst op de mid-range. Deze oplossing kan worden gemeten door intensieve spelers en eervolle frequenties in full HD op alle titels van de markt zorgen. Gelijkgesteld met een GTX 970, echter, zal het niet zitten kundig ultra niveau op de meest veeleisende opuses. Daarnaast is het onderdeel van de kaarten die ondersteuning bieden voor virtuele realiteit, in tegenstelling tot de GTX 1060 en daarbuiten.

De opslag is iets uit de partij dankzij een hybride oplossing met een goede capaciteit SSD (256 GB). Op zal zitten kundig voor huis van het besturingssysteem, spellen en andere programma's, terwijl het 1 TB harde schijf (7.200 RPM) opslag als zodanig zal behandelen. Dit is een zeer responsief operatie met een verminderde responstijd in vergelijking met een enkele harde schijf oplossing met behoud van de opslagcapaciteit.

Harerzijds heeft de weergave klassieke specificaties voor Accu Asus r541ua haar assortiment zelfs als de steun van de IPs-plaat een belangrijker voor het comfort en de trouw van de kleuren is. De definitie van Full HD (1920 x 1080 pixels) biedt hoge display dichtheid u kunt optimaal profiteren van uw high-definition inhoud, terwijl ontspiegeld behandeling zullen de ongemakken verbonden met een hoge omgevingstemperatuur helderheid beperken en toestaan van het spel worden goed onderscheiden.

In de officiële verklaring, de verbinding zorgt voor een juiste niveau met de aanwezigheid van een type-C USB-poort die geen ondersteuning biedt voor de Thunderbolt-3. Twee video-uitgangen (HDMI, mini-DisplayPort), een SD-kaartlezer, een DVD-brander en vier andere USB type-a havens, waarvan er één nog steeds door Standard 2.0 beperkt is, zijn ook op het programma. Uitwisseling van gegevens wordt gewaarborgd door Gigabit Ethernet en de nieuwste versies van Bluetooth draadloze 4.1 en AC WiFi-modules.

ASUS komt uit in de zeshoek een nieuwe Ultrabook Full HD 14-inch anti-schittering scherm ontworpen voor gemeenschappelijk gebruik, de Accu Asus r540sc die wordt weergegeven op minder dan 500 euro in Windows 10. Het is uitgerust met een processor van de spaarstand Apollo Lake, een hoge capaciteit harde schijf, een dedicated Nvidia instapmodel grafische kaart of een USB 3.1 type-C verbinding.

Het heeft een elegante look met haar zilver geborsteld metalen afwerking.

De Accu Asus r540la is een relatief compacte, hoge definitie-laptop ontworpen voor gemeenschappelijk gebruik.

Het vervoer wordt vergemakkelijkt door zijn compactheid, zelfs als het is verre van invoeren van de clan van ultrabooks op het gebied van dikte. Aan de kant van de autonomie, kunt u verwachten om te houden van ongeveer 5 H 30 op het internet via Wi-Fi, en meer natuurlijk in lichtere gebruik.

De ontspiegeld behandeling van het scherm is daarom zeer merkbaar omdat het scherm beter leesbaar in een lichte omgeving is (ex: exterieur) dan een glanzende plaat. Bovendien neemt het een volledige HD-definitie zeer goed geschikt voor high definition-inhoud en vooral aan video's door de 16/9e-indeling.

Accu A41-X550A

Het is natuurlijk mogelijk om naar te kijken, foto's en video's op deze computer waarvan grafiekverwerking wordt beheerd door de GeForce 810. Geplaatst op het instapniveau, het zal niet voldoen aan de spelers: met het, is het nodig om klaar te zijn voor concessies terwijl ze genoegen nemen met oude games die weinig gulzig in 3D-middelen.

Deze computer biedt in feite zeer bescheiden voordelen. Het is inderdaad gebaseerd op 4 GB RAM-geheugen en een processor die snel adem onder de software een beetje hebberig in CPU-bronnen toont, het zeer lage stroomverbruik Apollo Lake Pentium Quad core n4200 instap.
Dientengevolge, is dergelijke een duo geschikt voor lage-inspanning multitasking, surfen op het internet en bureau automatisering.

Aan de kant van de opslag, degenen die willen profiteren van een belangrijke capaciteit zullen graag zoeken geïntegreerd een 1000 GB harde schijf.

Wat betreft de geïntegreerde aansluiting, het is goed, bevat 1 USB 3.1 type-C, WiFi N en Bluetooth 4.0 draadloze modules om te communiceren en op afstand verbinding Ethernet en audio-poorten en handige HDMI en VGA video-uitgangen om gemakkelijk deze PC aansluiten op een monitor of TV bijvoorbeeld.

https://kopenaccu.bloggerspoint.dk/2017/08/nieuwe-laptop-accu-asus-r541ua-professioneel-online
https://www.universalhunt.com/articles/36wh-10-8v-accu-asus-r540lj-kopen/12339

http://potentelaser.blogwo.com/2017/08/02/hoge-kwaliteit-accu-voor-asus-f540sa

 
Provided by Multiblog.net - easy blogging platform
P0wered by L1fe7ype - De51gn by Ba1earWe6